Рамото е усукано надлъжно по часовниковата стрела, като се гледа от оста на моторчето към върха на чистачката.Резултата е, че като се движи нагоре, пластините които придържат гуменото перо се допират по стъклото и го драскат.пробвах да извъртя цялата система като подложих втулки по два от болтовете държащи моторчето, но почти без резултат.Някой да е решавал ли е този проблем ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рамо задна чистачка на Браво драска по стъклото
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Този проблем е масов и няма как след 10 години работа тази пластмаса да не се износи малко или много. Единственото решение е смяна с нова,но тя пък ще е скъпа, а и не зная дали изобщо се продават някъде. Аз пробвах да реша проблема с по високо перо, но нищо не стана. Резултата беше че горната част на рамото ми опира в спойлера и в същата тази горна част не чисти добре.Bravo HGT 2001
-
u_bo
v_a_c_h_o_o написа:Този проблем е масов и няма как след 10 години работа тази пластмаса да не се износи малко или много. Единственото решение е смяна с нова,но тя пък ще е скъпа, а и не зная дали изобщо се продават някъде. Аз пробвах да реша проблема с по високо перо, но нищо не стана. Резултата беше че горната част на рамото ми опира в спойлера и в същата тази горна част не чисти добре.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар