Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за гниене

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за гниене

Споменаха ми че купето на пунтото МК1 98` било поцинковано вярно ли е това и гаранция ли е че няма да изгние бързо? Днес на две такива видях по задния капак паднала боя и избила ръжда. Освен това видях и един доста нов бус Фиат на който праговете му се бяха буквално разпаднали, задната врата също. Нещо почнах да се притеснявам да не му се случи същото на мойто след 1-2 години. засега няма признаци да гние ама знам ли
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

спокойноако колата не е блъскана и след това оправяна некачествено, няма да имаш проблеми
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да определено Фиат отдавна се пребори с ръждата.Аз изгнило Браво/Брава/Пунто изобщо не съм виждал
      VTS 16V

Коментар

Четох някъде ,че ги поцинковат.Но дали всички ламарини по купето са обработени не знам.

Коментар

Дори и да ти избие ръжда, боядисва се детайла и приключваш проблема. Аз карам и Опели при тях още с купуването въпреки че нямаха видими ръжди, ги вкарах при майстор. Изряза калниците и праговете и ги смени. Единия опел вече 2-ра година няма ръжда, а другия само 1г.
          Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

До колкото знам от 1990 насам фиатите се поцинковат. Темпрата ми беше 90 година и на няколко места беше натисната лекичко (така я купих 2000 год.) Та имаше места където боята се беше спукала и беше паднала. Отдолу се виждаше само сив метал и така си остана до 2006 когато я продадох и все още няма ръжда. Забравих да спомена че я държах на улицата. Тъка че спокойно , ако не е пипана няма страшно. Ако все пак се появи ръжда има едно мазило казва се "Цинка" и други от този род. Почистваш, мажеш, боядисваш и забравяш за проблема.
            Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
            2000г.
            Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

Dandi написа:
              Да определено Фиат отдавна се пребори с ръждата.Аз изгнило Браво/Брава/Пунто изобщо не съм виждал
              Аз съм виждал изгнили прагове на Брава. Shocked
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

nanio написа:
                Дори и да ти избие ръжда, боядисва се детайла и приключваш проблема. Аз карам и Опели при тях още с купуването въпреки че нямаха видими ръжди, ги вкарах при майстор. Изряза калниците и праговете и ги смени. Единия опел вече 2-ра година няма ръжда, а другия само 1г.
                Ами така е.Нали ОПЕЛ е измислил ръждата...

Коментар

Може Опел да е измислил ръждата, но няма кола която да може да се чупи повече от Фиат

Коментар

nanio написа:
                    Може Опел да е измислил ръждата, но няма кола която да може да се чупи повече от Фиат
                    това също е добре измислено.За жалост май е точно така
                    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

кола проблем

Пунтото наистина има нещо като поцинковане при мен нито една кола не са почнали да гният макар че са на 10 г а това че Фиатите се чупат е толкова вярно колкото и едно ново БМВ или Смарт но Мерцедес
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Няма смисъл да се почва това, че фиатите се чупели колкото другите коли. Красотата за сметка на здравината

Коментар

Working...
                        X