Споменаха ми че купето на пунтото МК1 98` било поцинковано вярно ли е това и гаранция ли е че няма да изгние бързо? Днес на две такива видях по задния капак паднала боя и избила ръжда. Освен това видях и един доста нов бус Фиат на който праговете му се бяха буквално разпаднали, задната врата също. Нещо почнах да се притеснявам да не му се случи същото на мойто след 1-2 години. засега няма признаци да гние ама знам ли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за гниене
Collapse
X
-
Въпрос за гниене
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Дори и да ти избие ръжда, боядисва се детайла и приключваш проблема. Аз карам и Опели при тях още с купуването въпреки че нямаха видими ръжди, ги вкарах при майстор. Изряза калниците и праговете и ги смени. Единия опел вече 2-ра година няма ръжда, а другия само 1г.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
До колкото знам от 1990 насам фиатите се поцинковат. Темпрата ми беше 90 година и на няколко места беше натисната лекичко (така я купих 2000 год.) Та имаше места където боята се беше спукала и беше паднала. Отдолу се виждаше само сив метал и така си остана до 2006 когато я продадох и все още няма ръжда. Забравих да спомена че я държах на улицата. Тъка че спокойно , ако не е пипана няма страшно. Ако все пак се появи ръжда има едно мазило казва се "Цинка" и други от този род. Почистваш, мажеш, боядисваш и забравяш за проблема.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
nanio написа:Дори и да ти избие ръжда, боядисва се детайла и приключваш проблема. Аз карам и Опели при тях още с купуването въпреки че нямаха видими ръжди, ги вкарах при майстор. Изряза калниците и праговете и ги смени. Единия опел вече 2-ра година няма ръжда, а другия само 1г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар