много ло6о не6то стана с моито браво (((на 4ти цилиндър лагер върху лагер (((((((((ония там в сервиза ми казаха 4е 6тяло да мине без шлаифане на вала (не бил надран) само 70 лв за биелни лагери има ли смисълСпазвай моля те правилата на форума "не6то", "4е"...МодерираноМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лагер върху лагер
Collapse
X
-
Re: Лагер върху лагер
safsda написа:много ло6о не6то стана с моито браво (((на 4ти цилиндър лагер върху лагер (((((((((ония там в сервиза ми казаха 4е 6тяло да мине без шлаифане на вала (не бил надран) само 70 лв за биелни лагери има ли смисълСпазвай моля те правилата на форума "не6то", "4е"...МодерираноМодераторски екип на fiat-bg.orgTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Лагер върху лагер
stef написа:safsda написа:много ло6о не6то стана с моито браво (((на 4ти цилиндър лагер върху лагер (((((((((ония там в сервиза ми казаха 4е 6тяло да мине без шлаифане на вала (не бил надран) само 70 лв за биелни лагери има ли смисълСпазвай моля те правилата на форума "не6то", "4е"...МодерираноМодераторски екип на fiat-bg.orgFIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
Здравей колега, не искам да те плаша, но в такива случаи след замерването на коляновия вал, задължително се мери и леглото на лагера в блока или в биелата, тъй като не си написал какъв лагер е превъртял. В 100 % от случаите които съм имал, леглото се деформира и задължително трябва да се мине на Бор-щанга. В противен случай лагера няма натяг в леглото и съвсем скоро ще повлече отново. Би ли написал кой е този сервиз.Лек и успешен ден.
Коментар
-
РЕ
колега от квартала има няколко коли такива уж бегачки имам едно пример4е 2 астри 16в с лагер върху лагер рено 11 турбо и некакви други (така че не е в 2.0 20в вината ами можеби в шофиорите) сервиза в които беше се намира в сухата река ама как се казва не съм се загледалbravo 2.0 20v turbo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар