Здравейте,колеги!От скоро се появи проблем с лампата на маслото.Колата е Типо 1.6 моно/на сина,който не е в БГ/,а именно:като дам на контакт лампата някога свети,някога-не.Маслото е сменено с филтъра,разбира се,преди 1000 км.И преди смяната го имаше проблема.Аз си мисля,че причината е в датчика,но чакам вашето компетентно мнение преди да предприема нещо.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа за маслото на Типо-проблем!
Collapse
X
-
Re: Лампа за маслото на Типо-проблем!
От скоро се появи проблем с лампата на маслото.Проблема не е в лампата.http://forum.fiat-bg.org/templates/F..._left_post.gif
-
kostov написа:Здравейте,колеги!От скоро се появи проблем с лампата на маслото.Колата е Типо 1.6 моно/на сина,който не е в БГ/,а именно:като дам на контакт лампата някога свети,някога-не.Маслото е сменено с филтъра,разбира се,преди 1000 км.И преди смяната го имаше проблема.Аз си мисля,че причината е в датчика,но чакам вашето компетентно мнение преди да предприема нещо.Благодаря предварително!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:...........riiid, какво си се опитал да кажеш?Не се е получило добреAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Извинявам се за неточността!Значи свети лампата за налягането на маслото.Наистина нищо не съм пробвал до сега,затова исках да разбера първо вашето мнение.Съмнението за датчика си остава.Честно казано не съм гледал има ли датчик за нивото/както споменах колата е на сина ми/.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар