Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможен ли е режим "Резерва"...!!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    zombaiko написа:
    jenshen73 написа:
    Имам богат опит с ръководствата, особено за нещо серийно като мобилен телефон и/или лек автомобил. Ако е преведено - в повечето случаи се превежда за цялата серия и/или всички разновидности на модела. Един модел може да го има, а друг не. И понеже в моето ръководство пише, че имам подгрев на седалките - ти ми кажи, вярно ли е или не. А аз ще ти кажа как е в действителност. За справка - FIAT Marea Weekend HLX, 1.9JTD, 02.2000г.
    предполагам че нямаш даже съм сигурен. в ръководсвота са описани всички възможни екстри за модела без значение дали ги има или не когато си поръчваш колата казваш какво искаш и какво не. ти случайно да имаш някаква екстра и тя да не е описана в ръководството.
    Имам да - отопляеми огледала. Никъде в ръководството на колата не намерих и думичка по темата. Имам още и странични възглавници, но пак ги няма в ръководството... Дори вместо захранването и сигналите за тях пише, че имам отопляеми предни седалки...
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

    Коментар


      #32
      огледалата ги има на електро схемите, иначе и в "нашето" ръководство няма и думичка! а аз открих че имам миналата седмица

      Коментар


        #33
        Аз дали имам и ако имам как се пуска ?
        Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

        Коментар


          #34
          nanio написа:
          Аз дали имам и ако имам как се пуска ?
          С бутона за нагряване на задното стъкло предполагам, ама нали темата беше за режим "резерва".
          Fiat Stilo 1.8 16V

          Коментар


            #35
            Възможно е ако нещо въздуха в резервоара влияе на налягането да се усеща преди да свърши но чак пък рязка промяна при светване - едва ли ще стане без такъв режим. При мен преди ми гаснеше колата на празен ход по-често когато намалее резевата отколкото като е пълна до горе, но това се усещаше само преди да сменя наведнъж горивен филтър, акумулатор и да почиста стъпковия мотор и от както не гасне не ми е правила впечатление - но все пак съм с модел на 10тина години - едва ли има такива екстри при нас.
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

            Коментар

            Working...
            X