Възможно е да са измислили и такъв режим,но при мене имам чувството, че е обратното. Светне ли резервата бензина изчезва много бързо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможен ли е режим "Резерва"...!!!
Collapse
X
-
Marea Bipower написа:Кромата, прави същото, светне ли резервата- все едно карам ЗАЗ, казаха, че има режим резерва в който колата пести 25% гориво по този начин, този режим може и да се изключи, но само в сервиз.FIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
Явор Митев
Има си такава функция...онзи ден пътувах от Габрово за Варна и тръгнах на малко преди резервата, с идеята в Търново да заредя.....след Дряново резервата светна в движение на 5-та и колата на секундата промени динамика и всичко.....предполагам е автоматизиран процес, защото буквално със светването на лампата колата увяхна. Най явно е рязкото падане на оборотите след отмяна на газта.....така че за мен експеримента го доказа...отделен въпрос е защо не е описано някъде в книжката, вероятно за да не знаем и да не разчитаме на тази опция, мислейки си че гори малко и айдееее..........и другото, което пропуснах да ви кажа - при светване на резерва, трипа променя всички показатели за горивото на -------....чертички... заредих в Търново и колата си литна...
Коментар
-
Авео написа:Има си такава функция...онзи ден пътувах от Габрово за Варна и тръгнах на малко преди резервата, с идеята в Търново да заредя.....след Дряново резервата светна в движение на 5-та и колата на секундата промени динамика и всичко.....предполагам е автоматизиран процес, защото буквално със светването на лампата колата увяхна. Най явно е рязкото падане на оборотите след отмяна на газта.....така че за мен експеримента го доказа...отделен въпрос е защо не е описано някъде в книжката, вероятно за да не знаем и да не разчитаме на тази опция, мислейки си че гори малко и айдееее..........и другото, което пропуснах да ви кажа - при светване на резерва, трипа променя всички показатели за горивото на -------....чертички... заредих в Търново и колата си литна...FIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
zombaiko написа:Marea Bipower написа:Кромата, прави същото, светне ли резервата- все едно карам ЗАС, казаха, че има режим резерва в който колата пести 25% гориво по този начин, този режим може и да се изключи, но само в сервиз.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:zombaiko написа:Marea Bipower написа:Кромата, прави същото, светне ли резервата- все едно карам ЗАС, казаха, че има режим резерва в който колата пести 25% гориво по този начин, този режим може и да се изключи, но само в сервиз.FIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
Явор Митев
zombaiko написа:Авео написа:Има си такава функция...онзи ден пътувах от Габрово за Варна и тръгнах на малко преди резервата, с идеята в Търново да заредя.....след Дряново резервата светна в движение на 5-та и колата на секундата промени динамика и всичко.....предполагам е автоматизиран процес, защото буквално със светването на лампата колата увяхна. Най явно е рязкото падане на оборотите след отмяна на газта.....така че за мен експеримента го доказа...отделен въпрос е защо не е описано някъде в книжката, вероятно за да не знаем и да не разчитаме на тази опция, мислейки си че гори малко и айдееее..........и другото, което пропуснах да ви кажа - при светване на резерва, трипа променя всички показатели за горивото на -------....чертички... заредих в Търново и колата си литна...
Коментар
-
Имам богат опит с ръководствата, особено за нещо серийно като мобилен телефон и/или лек автомобил. Ако е преведено - в повечето случаи се превежда за цялата серия и/или всички разновидности на модела. Един модел може да го има, а друг не. И понеже в моето ръководство пише, че имам подгрев на седалките - ти ми кажи, вярно ли е или не. А аз ще ти кажа как е в действителност. За справка - FIAT Marea Weekend HLX, 1.9JTD, 02.2000г.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Имам богат опит с ръководствата, особено за нещо серийно като мобилен телефон и/или лек автомобил. Ако е преведено - в повечето случаи се превежда за цялата серия и/или всички разновидности на модела. Един модел може да го има, а друг не. И понеже в моето ръководство пише, че имам подгрев на седалките - ти ми кажи, вярно ли е или не. А аз ще ти кажа как е в действителност. За справка - FIAT Marea Weekend HLX, 1.9JTD, 02.2000г.FIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
Авео написа:при светване на резерва, трипа променя всички показатели за горивото на -------....чертички... заредих в Търново и колата си литна...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар