Здравейте, имам теч на масло в дистрибуторната капачка на типо 1.4 моноинжекция 92 г, някой да се е сблъсквал с подобен проблем? Доколкото разбрах проблемът е в семеринга, даже го купих вече, имал съм теч , но от вън, тогава сменях о-пръстен и се оправи, сега обаче е вътре, затова мисля че е от семеринга, само дето не съм го сменял. Има ли тънкости при смяната?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч на масло в дистрибуторната капачка
Collapse
X
-
Rokambol написа:Процедурата не е хич сложна. Най-важното е да маркираш позицията на делкото преди свалянето му.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Rokambol написа:Делкото на главата ли е или на блока?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Колега ,за съжаление трябва да разглобиш цялото делко за да извадиш тази семерина.Текът защото никой не се сеща да ги сменя и се опичат и стават на бакелит.Внимавай с шайбите като извадиш щифта на валчето да не им объркаш местата,щифта е разположен изместено спрямо центъра и се изтиква само в една позиция.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Колега ,за съжаление трябва да разглобиш цялото делко за да извадиш тази семерина.Текът защото никой не се сеща да ги сменя и се опичат и стават на бакелит.Внимавай с шайбите като извадиш щифта на валчето да не им объркаш местата,щифта е разположен изместено спрямо центъра и се изтиква само в една позиция.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар