Здравейте, колеги. Май ми изгоря една от бобините и сега колата работи на 3 цилиндъра. Попитах за цените им и се оказа, че освен че са много скъпи, ги няма. Някой знае ли дали може да се ремонтира такава бобина?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бобина на свещ - Мареа 1.8
Collapse
X
-
В Александър Ауто ми искат 190 лв. за доставка до 1-2 дни, или 160 лв. но не знаят за след колко седмици ще я получат.А не е ли много рисковано да се купува втора употреба бобина, щото тя може да изгори много скоро след като я взема, а цената й едва ли ще е с повече от 20-30 лв. по-ниска.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Re: Бобина на свещ - Мареа 1.8
Mitko написа:IvoMarea написа:Здравейте, колеги. Май ми изгоря една от бобините и сега колата работи на 3 цилиндъра. Попитах за цените им и се оказа, че освен че са много скъпи, ги няма. Някой знае ли дали може да се ремонтира такава бобина?Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:В Александър Ауто ми искат 190 лв. за доставка до 1-2 дни, или 160 лв. но не знаят за след колко седмици ще я получат.А не е ли много рисковано да се купува втора употреба бобина, щото тя може да изгори много скоро след като я взема, а цената й едва ли ще е с повече от 20-30 лв. по-ниска.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Един колега (virusalfa) във форума на Алфа Ромео - БГ е писал нещо интересно:http://www.alfaromeo-bg.com/forum/vi...=1330&start=42virusalfa написа:БОБИНИ ЗА ФИАТ/ЛАНЧА 1,8/16В С ИНЖЕКЦИОН "ХИТАЧИ" - ЕВТИНИЯТ ВАРИАНТ ЗА ПОДМЯНАТА Е 2 БР. ОТ ТРАБАНТ!!!!!ФУНКЦИОНИРАТ БЕЗПРОБЛЕМНО!!!! Оригиналните са 4 на брой и пресметнете колко пари саvirusalfa отговори:сериозно е-една Делта-97г-1,8-16в -мотор ФИАТ -182А2.Има един екземпляр-Иво алармата,той рови нещо и я направи,от ECU-то на колата е намерил крачетата и от там е хванал токовете.Сега си работи....даже инж.помпа не работи и пак пали...на газLancia Dedra '96 / 1.8 LS (16V 113 hp 182А2000)
Коментар
-
abyser написа:Един колега (virusalfa) във форума на Алфа Ромео - БГ е писал нещо интересно:http://www.alfaromeo-bg.com/forum/vi...=1330&start=42virusalfa написа:БОБИНИ ЗА ФИАТ/ЛАНЧА 1,8/16В С ИНЖЕКЦИОН "ХИТАЧИ" - ЕВТИНИЯТ ВАРИАНТ ЗА ПОДМЯНАТА Е 2 БР. ОТ ТРАБАНТ!!!!!ФУНКЦИОНИРАТ БЕЗПРОБЛЕМНО!!!! Оригиналните са 4 на брой и пресметнете колко пари саvirusalfa отговори:сериозно е-една Делта-97г-1,8-16в -мотор ФИАТ -182А2.Има един екземпляр-Иво алармата,той рови нещо и я направи,от ECU-то на колата е намерил крачетата и от там е хванал токовете.Сега си работи....даже инж.помпа не работи и пак пали...на газFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:Благодаря за идеята. Ще разпитам в магазините за Трабант и да погледна дали наистина ще паснат.Lancia Dedra '96 / 1.8 LS (16V 113 hp 182А2000)
Коментар
-
ti6o_georgiev написа:даи цена на бобините и телефонVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар