Колеги , кой сервиз на Бул Инс ще ми препоръчате . Щета по КАСКО на 156 2,4 Спорт ВагонСтава въпрос за Брони (лепене на спукано -ако не ги навия за ноеи- боядисване, ) преден капак (боядисване изчукване назъбено до човката, заден капак на спорт Вагона ) Добри бояджии , че цвета е един особенТова е в следствие на удар отзад и аз в предния на кръстовище (верижна 4 коли) колата е в движение но капе радиятора за водата - та смяна и на радиатор. Та сервизите са : ТАНДЕР - този на Бояна СИОН - На Сливница (Бърза помощ) ИСТОК - 4-ти Километър (МОТОТЕХНИКА) КОЙ СЕРВИЗ - или в кой имате познати , връзки, впечетление и т.н.тБлагодаря Ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СЕРВИЗ БУЛ ИНС - СПЕШНО!!!
Collapse
X
-
Synthy написа:изток недей, пипат през пръсти ако не си познат на шефа (имам приятел, който си е патил от тях).A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Synthy написа:изток недей, пипат през пръсти ако не си познат на шефа (имам приятел, който си е патил от тях).Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
MB CLK - 430 V8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар