Колеги светна ми лампата на спирачките! Преди седмица сменях предните накладки! Задните нз на какво положение са! Не съм доволен от сервиза в който ходих и за това искам да се допитам до вас! Предполагам и задните ми са за смяна! Към кой да се обърна за да си ги купя? За поставянето си намерих сервиз, от който предполагам ще остана доволен! Е това е! Благодаря предварително за отг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светеща лампа на спирачките на Фиат Купе 1.8 16V
Collapse
X
-
Re: Светеща лампа на спирачките на Фиат Купе 1.8 16V
standox_ написа:Колеги светна ми лампата на спирачките! Преди седмица сменях предните накладки! Задните нз на какво положение са! Не съм доволен от сервиза в който ходих и за това искам да се допитам до вас! Предполагам и задните ми са за смяна! Към кой да се обърна за да си ги купя? За поставянето си намерих сервиз, от който предполагам ще остана доволен! Е това е! Благодаря предварително за отг.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
Re: Светеща лампа на спирачките на Фиат Купе 1.8 16V
standox_ написа:Колеги светна ми лампата на спирачките! Преди седмица сменях предните накладки! Задните нз на какво положение са! Не съм доволен от сервиза в който ходих и за това искам да се допитам до вас! Предполагам и задните ми са за смяна! Към кой да се обърна за да си ги купя? За поставянето си намерих сервиз, от който предполагам ще остана доволен! Е това е! Благодаря предварително за отг.fiat coupe 1.8 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар