Извинявайте за глупавия въпрос но не разбирам много.гумите са ми 205/50/15, но не знам какви са джантите.питането ми е гуми с какви параметри могат да се сложат на тия джанти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Info за гуми
Collapse
X
-
Re: info за гуми
soaron написа:Извинявайте за глупавия въпрос но не разбирам много.гумите са ми 205/50/15, но не знам какви са джантите.питането ми е гуми с какви параметри могат да се сложат на тия джанти.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
u_bo
Re: ре
soaron написа:точно така:имам гуми с джанти. искам да сменя гумите и незнам освен тоя размер 205/50/15кви други гуми ще станат на тия джанти .
Коментар
-
Re: ре
u_bo написа:soaron написа:точно така:имам гуми с джанти. искам да сменя гумите и незнам освен тоя размер 205/50/15кви други гуми ще станат на тия джанти .BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Ами щом е Браво...Значи заводските 15ки ги дават с 195/50/15.... При теб са сложили даже по широки....За лятото бива,но за зимата е по-добре с по-тесни гуми ....Най-добре си сложи 195чки....Хем ще ти отговарят по стандарт....все пак ако са по-широки джантите,ще трябват и по-широки гумета !!! Успех !
Коментар
-
petyodenev написа:ако не е късновиж колега да не те обидя ама явно не знаеш тия рамери какво значат:205 - ширина /50 -височина /15 радиус на джантататака че параметъра 15 инча неможеш да го сменяш другото може дано ти помогне инфотоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
nanio написа:Аз лично небих си карал колата с летите джанти зимата. Слагай му тенекиени джанти 14-ки 175/65/14 и ти е мирна главата. Колата ти ще стане съвсем малко по-висока.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Най-вероятно е 7J x 15! Минимално 185 максимално 215, като минималното е наистина минимално! Най-добре 195 или 205! Ако е 7,5J, тогава 205 или 215!Но много зависи от ръба на джантата и от вида на гумата! Някои джанти позволяват гумите да нямат протектор а за други е задължителмо да имат! Поздрави!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
u_bo
nanio написа:blagun така е несъобразих модела на колата. Според мен 13-ката е още по-добра гума, ама пусти му фиат не му се пътува с 13-ки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар