Има ли проблем ако долея друга марка антифриз и се смесят? Предполагам че не ама да се допитам до вас? И друго да ви питам преди четох че антифриза на МОТОХ разяждал двигагателя??Някой има ли подобни оплаквания , понеже мисля да сипя такъв че и в практикер и метро само такув гледам че има?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смесване на антифризи
Collapse
X
-
Смесване на антифризи
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Предполагам, че колегите ще те посъветват след като не знаеш какъв е антифриза да източиш стария, да промиеш системата и тогава да напълниш новия. Така и трябва, но аз от много чудене и отлагане вчера долях с какъвто имаше. Дали е правилно или не незнам. Предполагам, че не е, ама в тоя студ не ми се бараше много много. Само преди да налееш новия, изтегли с една спринцовка малко антифриз и го смеси (в една чашка примерно) с малко от новия, да не вземе да се пресече и после да ме "благославяш" :DAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
-
Аз стария го знам какъв е сменявах го преди месец, ама протече и сега трябва да долея а няма откаде да намеря като стария.като смених италианския антифриз(или каквото бяха сипали и след 300 км протече и губи по полвин литър на седмица и от двата радиатора ( на парното и охлаждащия) ;-(http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
не слагай мотокс че се наложи да правя глава после,никави антикорозионни свойстваи разяжда алуминя(главата),болт за глава на една година на главата му разказа игратапари да ми дават не го слагам.сега купъх един немски от евро 07 дано няма проблеми и си стои син в казанчето ,а не ръждивкато предидано съм помогнал и дано не си го купил вечетипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Здравейте, моя антифирз в момента е Зелен на цвят и е мазен. Незнам каква марка е понеже с него си купих колата. Мерих го с уред до колко градуса държи и показа -24 което е достатъчно. Но ми се налага смяна на термостат утре и майстора каза, че може да се изгуби част от него. Ще си купя ч литър концентрат но незнам какъв. Намерил съм немски антифриз с червен и син цвят. Кой от двата да сложа?Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
nanio написа:Здравейте, моя антифирз в момента е Зелен на цвят и е мазен. Незнам каква марка е понеже с него си купих колата. Мерих го с уред до колко градуса държи и показа -24 което е достатъчно. Но ми се налага смяна на термостат утре и майстора каза, че може да се изгуби част от него. Ще си купя ч литър концентрат но незнам какъв. Намерил съм немски антифриз с червен и син цвят. Кой от двата да сложа?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
nanio написа:Абсолютно същия антифирз 1:1 Значи препоръчваш да долея антифриз със СИН цвят.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
lubobg написа:Не че е много по темата но на мен зимната течност за чистачки ми е Мотокс.Някой ще ми каже ли дали има някакви отзиви за нея?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Купих антифриз на Лакпром пише че е до -36 градуса. Дали е добър според вас??? да не се окаже като MOTOX?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Според мен няма да имаш проблеми. Аз моя септември го смених с Приста (син на цвят), червеният има друг състав и НЕ Е подходящ за нашите коли. Агресивен е към материалите, от които е направен блока и главата. Сега като сменях термостата изтече малко (около 1 литър) и си долях пак от същата Приста. Залагай на голям производител. За този Мотокс разбрах, че съществува от форума, не бих си взел такава неизвестна марка.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар