Здравейте колеги значи наскоро бях изкарал 1 литър вода от системата с една помпичка направо от казанчето за течността и налях 1 литър антифриз концентрат и се беше образувала въздушна възглавница.Отидох на сервиз да ми я обезвъздушат и се оправи темтепературата иначе загряваше доста.И сега месец по-късно днес тоест пак загря на 2 черти преди червената зона и сам си я обезвъздуших понеже видях как става от сервиза и отново се оправи положението.Като се има предвид че не сма барал нищо по охладителната система само снощи проверих нивото на течността.Та въпроса ми е откаде аджеба се образува тая възглавница.Някой има ли мнение по въпроса?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с охладителна система
Collapse
X
-
Re: Проблем с охладителна система
mitkosoft написа:Здравейте колеги значи наскоро бях изкарал 1 литър вода от системата с една помпичка направо от казанчето за течността и налях 1 литър антифриз концентрат и се беше образувала въздушна възглавница.Отидох на сервиз да ми я обезвъздушат и се оправи темтепературата иначе загряваше доста.И сега месец по-късно днес тоест пак загря на 2 черти преди червената зона и сам си я обезвъздуших понеже видях как става от сервиза и отново се оправи положението.Като се има предвид че не сма барал нищо по охладителната система само снощи проверих нивото на течността.Та въпроса ми е откаде аджеба се образува тая възглавница.Някой има ли мнение по въпроса?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Реклама
Collapse
Коментар