тръгнах да сменям тръби и гърнета щото намерих майстор който бачка с голяма дебелина на материала ... общо взето в сф не съм чувал на друго място да се предлагат такива.та ... истинския ми въпрос е - понеже я гледахме отдолу и има едно дълго гърне в което човека се съмнява че е катализатор предната част а отзад нормално гърне или резонатор - демек са в един общ кожух.Някой да има идея къде е катализатора и аджеба тва е ли е такова животно за квото го мислим ... преди да започнем да режем и сглобяваме само така да си направя сметката точно какво да правя ... в момента съм решил АКО има катализатор в тва гърне да се изкоруби и да сложа просто резонаторно по-голямо на неговото място и 1 крайно ... не ми се слага цял комплект поради лични предпочитания не парични ...сега незнам дали е тук мястото но в тази книга за тунинг на фиат има ли колектори схеми и т.н. които да стават за двг. като моя за да говоря с човека да ми ги прави ако има чалъм - не съм я теглил просто - големичка е ... и бих бил признателен ако някои сподели ...и другото - двигателя е малко шумничък според мен и то ми се чини клапани е работата ... някой колега с ХГТ да каже как е при него и т.н. или някой който има опит първа италянка ми е и още я изучавам ... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХГТ Катализатор
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар