В багажника, естествено.Купих максимално големия в рамките на разумното, разбира се - Ятрус 3.Няма къде да се навре около или под седалката.И понеже на мен няколко пъти също ми се е налагало да го вадя, предпочитам да се забавя с 15 сек повече, обаче пожарогасителя да може да угаси нещо повече от запалена кутия кибрит
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко тъп въпрос - Къде си държите пожарогасителя?
Collapse
X
-
Filcov, как си я закрепил тази чанта така?И аз имам подобна, но моята е синя и пак при остри завои или рязки спирания се чува как се разхожда из багажника..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
В Метро продават едни сгъваем щайгички които не са никак скъпи и са много удобни. Вътре съм си сложил и течността за чистачките и компресора за гумите и други неща. Лесно е за вадене ако се наложи да си ползваш багажника. Моето лично мнение е че е най добре да е под седалката на стойка но не винаги става. Мареята наистина има много удобни ниши които са идеални за аптечката и пожарогасителя.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
tyson написа:Filcov, как си я закрепил тази чанта така?И аз имам подобна, но моята е синя и пак при остри завои или рязки спирания се чува как се разхожда из багажника...Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
Купешкото име е Велкро, а простолюдието им вика котешко езиче...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
chaki написа:В Метро продават едни сгъваем щайгички които не са никак скъпи и са много удобни. Вътре съм си сложил и течността за чистачките и компресора за гумите и други неща. Лесно е за вадене ако се наложи да си ползваш багажника. Моето лично мнение е че е най добре да е под седалката на стойка но не винаги става. Мареята наистина има много удобни ниши които са идеални за аптечката и пожарогасителя.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар