Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко тъп въпрос - Къде си държите пожарогасителя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В багажника, естествено.Купих максимално големия в рамките на разумното, разбира се - Ятрус 3.Няма къде да се навре около или под седалката.И понеже на мен няколко пъти също ми се е налагало да го вадя, предпочитам да се забавя с 15 сек повече, обаче пожарогасителя да може да угаси нещо повече от запалена кутия кибрит
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Аз изкорубих от стария голф стоиката за поржарогасителя от под седалката на пасажера и я мотирах на бравата. Предполагам такива стоики по моргите ще се намират за почти без пари.
      brava 1.6_v16 elx

Коментар

Filcov, как си я закрепил тази чанта така?И аз имам подобна, но моята е синя и пак при остри завои или рязки спирания се чува как се разхожда из багажника...
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

В Метро продават едни сгъваем щайгички които не са никак скъпи и са много удобни. Вътре съм си сложил и течността за чистачките и компресора за гумите и други неща. Лесно е за вадене ако се наложи да си ползваш багажника. Моето лично мнение е че е най добре да е под седалката на стойка но не винаги става. Мареята наистина има много удобни ниши които са идеални за аптечката и пожарогасителя.
          Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
          2000г.
          Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

tyson написа:
            Filcov, как си я закрепил тази чанта така?И аз имам подобна, но моята е синя и пак при остри завои или рязки спирания се чува как се разхожда из багажника...
            Ами чантичката има едно ушенце ... и там в този край на багажника имам подобие на кука ... седи без проблеми и не се разкарва из багажника ... но от време на време като се разместят вътре нещата и тропат по задната седалка ... и сега съм решил да и пришия на гърба и от онези залепващите ленти (не знам точно как се казва ... където ги слагат на детските маратонки ) и да ми се залепва в легнало положение на мокета.
            Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Купешкото име е Велкро, а простолюдието им вика котешко езиче...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ей верно,така може да стане
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

chaki написа:
                  В Метро продават едни сгъваем щайгички които не са никак скъпи и са много удобни. Вътре съм си сложил и течността за чистачките и компресора за гумите и други неща. Лесно е за вадене ако се наложи да си ползваш багажника. Моето лично мнение е че е най добре да е под седалката на стойка но не винаги става. Мареята наистина има много удобни ниши които са идеални за аптечката и пожарогасителя.
                  Колко са големи тези щайги и колко струват,ако помниш цената,че съм се наканил да купувам такава от Германия.
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                    Колко са големи тези щайги и колко струват,ако помниш цената,че съм се наканил да купувам такава от Германия.
                    В Кауфланд ги има. В зависимост от размера по 3, 3.50 или 4 лв.
                    Space Star 1.9 DID

Коментар

И моя пожарогасител е големичък и понеже съм с газова съм го монтирал занитен/стойката му/ на облегалката на задната седалка зад бутилката-така изобщо не пречи.
                      PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                      Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Ей го моя къде е...
                        Прикачени файлове
                        Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                        --- в сърцето завинаги... ---
                        Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Моя стои в багажника
                          Fiat Brava 1.4 12V '98
                          Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

аз моя го дарж(в)а в гащите :D
                            1-а кола лан4ия дедра 1995-та обръщана със 110 по таван
                            2-а кола фиат купе 2000-а в движение
                            3-а кола ламб***.... (абе още съм с купето)

Коментар

Anton1234 написа:
                              аз моя го дарж(в)а в гащите :D
                              Евала, тъкмо се чудех кога някой ще каже нещо от сорта!Ми ако някой не може да му намери място, може да да си го завре и в ....
                              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

re

Моят е под предната дасна седалка.Перфектно място ,и винаги под ръка.
                                Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X