Колеги въпроса е малко тъп ама да питам все пак. Къде си държите гадния пожарогасител? На мен ми е в багажника ама се мандахерца на където си иска. Особено някой път като спра по рязко и се джаска където си поиска отзад. Сложил съм го сега под тапицерията на багажника, под която е резервната гума и инструментите ама много грозно така. Стърчи като някаква бабуна. Не мога да му измисля място.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко тъп въпрос - Къде си държите пожарогасителя?
Collapse
X
-
моят е в багажника, до газовата бутилка, както и всички неща от аварийния комплект. Има мголяма бутилка, сложена в дясната част на багажника, и в лявата ми остава място точно колкото да наслагам там тея нща + кабели, разни спрейове.. бе всичко нужно за авария."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
в багажника заедно със всички други неща във една много удобна пътна чанта ... нищо не се таркаля и подмята из багажника но като се замисля принципно е по добре пожарогасителя да стои в купето да речем до шофиорската седалка ... че ако стане нещо докато го изровиш от багажника ... отиде ...Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
Моя също е в багажника. Преди беше незакрепен но след една случка го прихванах яко да не се търкаля където си иска. Миналото лято "бухна" в багажника както си карах Правих ремонт и пренасях цимент. На един завой торбата с цимент се плъзна и натисна дръжката на пожарогасителя, чиито предпазител междувременно изпаднал някъде. Целия багажник ми беше в прах. Чистил съм го над 3 часаFiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Интересна тема и въпроса изобщо не е тъп. Имам идея да си направя стойчица за пожарогасителя под шофьорската седалка и с едно присягане да го стигам. Това обаче е все още в проект и пожарогасителя ми все в краката ми се търкаля. Предпочитам да ми е под ръка, щото де да знае човек... Нали се сещате, че се превръща бързо и в оръжие.
Коментар
-
Filcov написа:в багажника заедно със всички други неща във една много удобна пътна чанта ... нищо не се таркаля и подмята из багажника но като се замисля принципно е по добре пожарогасителя да стои в купето да речем до шофиорската седалка ... че ако стане нещо докато го изровиш от багажника ... отиде ...Space Star 1.9 DID
Коментар
-
///// написа:Интересна тема и въпроса изобщо не е тъп. Имам идея да си направя стойчица за пожарогасителя под шофьорската седалка и с едно присягане да го стигам. Това обаче е все още в проект и пожарогасителя ми все в краката ми се търкаля. Предпочитам да ми е под ръка, щото де да знае човек... Нали се сещате, че се превръща бързо и в оръжие.
Коментар
-
Roko написа:Filcov написа:в багажника заедно със всички други неща във една много удобна пътна чанта ... нищо не се таркаля и подмята из багажника но като се замисля принципно е по добре пожарогасителя да стои в купето да речем до шофиорската седалка ... че ако стане нещо докато го изровиш от багажника ... отиде ...Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
///// написа:Интересна тема и въпроса изобщо не е тъп. Имам идея да си направя стойчица за пожарогасителя под шофьорската седалка и с едно присягане да го стигам. Това обаче е все още в проект и пожарогасителя ми все в краката ми се търкаля. Предпочитам да ми е под ръка, щото де да знае човек... Нали се сещате, че се превръща бързо и в оръжие.фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар