Ако някой си е махал емблемите , нека каже как става номера.Остават ли дупки или са просто с двойно залепващо.Също така имат ли някакви тънкости при махането.Става въпрос за тези емблеми отзад.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Махане на емблеми - тънкости и проблеми
Collapse
X
-
Аз лично не бих рискувал с кореселин/разредител - ще ти се покаже кита/основата на боята. Надписите са само с двойнозалепващо тиксо и се махат най-лесно със шпакла. Шпаклата се подпухва между боята и надписа, натискаш напред и после нагоре. Ако надписите са сваляни преди заради боядисване има шанс да се счупят. 100% е сигурно, че ще надереш боята от ръбовете на шпаклата. Ако си много внимателен може и да надереш детайла пренебрежимо малко. Най-лесносе махат надписите на калника.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
На мен са ми махали емблемите/задните/, ама нощно време, че по-спокойно се махат, дупки не остават, изглежда са с някакво гумено двойнозалепващо...Поне при Типо са така, но мисля, че и при Брава/Браво, защото един приятел ми даде неговата от Браво, пак с някакви такива гумени остатъци отзад.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Ето я темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E5%EC%E0При мен наистина помогна топлата вода, НО емблемата от другата страна беше счупена(така взех колата) (явно крадната) и беше свалено от боята!Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар