Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Махане на емблеми - тънкости и проблеми

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Махане на емблеми - тънкости и проблеми

    Ако някой си е махал емблемите , нека каже как става номера.Остават ли дупки или са просто с двойно залепващо.Също така имат ли някакви тънкости при махането.Става въпрос за тези емблеми отзад.

    #2
    Имаше такава тема. Топла вода, още по добре с гореща. След това се почиства със спирт или коресилин

    Коментар


      #3
      Аз лично не бих рискувал с кореселин/разредител - ще ти се покаже кита/основата на боята. Надписите са само с двойнозалепващо тиксо и се махат най-лесно със шпакла. Шпаклата се подпухва между боята и надписа, натискаш напред и после нагоре. Ако надписите са сваляни преди заради боядисване има шанс да се счупят. 100% е сигурно, че ще надереш боята от ръбовете на шпаклата. Ако си много внимателен може и да надереш детайла пренебрежимо малко. Най-лесносе махат надписите на калника.
      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

      Коментар


        #4
        На мен са ми махали емблемите/задните/, ама нощно време, че по-спокойно се махат, дупки не остават, изглежда са с някакво гумено двойнозалепващо...Поне при Типо са така, но мисля, че и при Брава/Браво, защото един приятел ми даде неговата от Браво, пак с някакви такива гумени остатъци отзад.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

        Коментар


          #5
          С нещо гумено са залепени, няма дупки. Нали боядисваха цялата кола и всички емблеми бяха свалени. Това гуменото после от емблемите няма чистене... половин час с макетно ножче игра, разтяга се като ластик... ужасТ.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

          Коментар


            #6
            Ето я темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E5%EC%E0При мен наистина помогна топлата вода, НО емблемата от другата страна беше счупена(така взех колата) (явно крадната) и беше свалено от боята!
            Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.


            Когато целта е всичко и пътят е без значение!

            Коментар

            Working...
            X