Та значи, при завой наляво-надясно(няма значение накъде) отляво си щрака мъжката...Каре ли е това най-вероятно?Вътрешното ли щракаше така или външното?Външното май по-скоро тропаше и то при дупки...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типото взе да "щрака" при завиване ляво-дясно.Карe
Collapse
X
-
карето отведнъж не се ратропва. то първо само при пълен завой почва да трака, трябва да минеш бая километри, за да почне да трака докато си караш направо. на кромата преди 2 години само на задна при пълен волан тракаше, 60 000 км и направихме и вече взе много яко да трака та го сменихме. мене ако питаш карето в главината се разбива повече, ама....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз мисля, че е външно. Накарах друг да потегля при свит волан докато слушам отвън и звука идва от гумата някъде, но вие ме накарахте да се замисля точно когато вече го поръчвам - външно. Вижте тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20810
Коментар
-
sachma написа:Ем то мойто и то само при пълен завой щтракаше отначало и аз се правих, че не го чувам, ама сега взе и на по-малки завои да се обажда.А към това каре, освен маншон, друго сменя ли се като комплект?Не съм сменял досега, та питам...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
когато бях последно по сервизи за предницата ми пповеряваха и каретат. сега ще опиша горе долу как ги провери "майсторът".дано е акуратен начина. Та, всичко става на канал. накара ме да дръпна ръчната и както е запалена колата той стоеш отдолу и ми каза да се опитам да тръгна, но със по ряако отпускане на съединителя, но без много газ за да не заглуши двигателя чъкането на карето. и така ме накара няколко пътни напред и назад. но съвсем лекичко колкото само да се заклати колата. и така провери че нямало чукане от каретата. предоплагам,че като си долу под колата и някой ти помага със тръгването, ше се чуе по-точно от къде идва звукът, дали е вътрешно или външно каре.дано съм бил поне малко полезен УСПЕХФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
За да сложим поанта на темата - проблемът беше във външното ляво каре, от въпросният маншон, който в един прехвален от нас сервиз ме метнаха, че е сменен и аз не обърнах внимание дали е така.Проблемът се реши със каре за 60лв. от Т&Н и 25лв работа, щот не успях самичък да махна карето от основата.N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар