От вчера забелязах че на празен ход, трептят светлините по таблото-дори и на смукач като е т.е високи обороти го прави-като е на скорост го няма това трептене.Някакви съвети.Измерване на зареждането-сваляне на алтернатора-смяна на реле-50 лв,труд 20 лв-и всичко си е на мястото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Таблото мига при празен ход-оправено
Collapse
X
-
провери си масите на таблото. обикновено клеясват точно това е резултатът. при мен беше тръгнала да се прецаква буксичката за масата на таблото, която незнайно защо се намира зад единият от фаровете. след подмяна на въпросната и почистване на другата част от контакта и проблеммът при мен изчезна.УСПЕХ !!!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:провери си масите на таблото. обикновено клеясват точно това е резултатът. при мен беше тръгнала да се прецаква буксичката за масата на таблото, която незнайно защо се намира зад единият от фаровете. след подмяна на въпросната и почистване на другата част от контакта и проблеммът при мен изчезна.УСПЕХ !!!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
При мен това въпросното кабелче е в шлаука, която пък влиза в един дебел гофриран маркуч и отива назад към купето!Въпросното кабелче е между акумулатора и кутията на въздушния филтър и виси до маншона на фара...но от къде е откачен всъщност Yellow_Flash_Colorz_PDT_14now. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
-
dimmX: не помня моето какъв цвят беше, но мисля че е черно. утре ще погледна и ще кажа. виждам че при теб е ТИПО и не знам дали няма ралика в разположението точно на тези малки детайли по колата. иначе е точно там където lu40 е казал. и от там излизат повечето маси за купето. при мен беше от това проблемът и за сега е оправиха нещата. Казвам "за сега" за да не дърпам дявола за опашката все пакФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:dimmX: не помня моето какъв цвят беше, но мисля че е черно. утре ще погледна и ще кажа. виждам че при теб е ТИПО и не знам дали няма ралика в разположението точно на тези малки детайли по колата. иначе е точно там където lu40 е казал. и от там излизат повечето маси за купето. при мен беше от това проблемът и за сега е оправиха нещата. Казвам "за сега" за да не дърпам дявола за опашката все пакnow. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар