1. Какво е това съпротивление, което е до моторчето за парното?едно зелено и дебело мушнато е в канала за въздушния поток2. Как се маха радиаторчето на парното, да се прочисти3. Как се маха основата на запалката, в която се мушва тяБлагодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпросчета относно ФИАТ ТИПО - помогнете плс
Collapse
X
-
Re: Няколко въпросчета относно ФИАТ ТИПО - помогнете плс
KPEMATOP написа:1. Какво е това съпротивление, което е до моторчето за парното?едно зелено и дебело мушнато е в канала за въздушния поток2. Как се маха радиаторчето на парното, да се прочисти3. Как се маха основата на запалката, в която се мушва тяБлагодаря предварителноTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
за радиаторчето много не ми стана ясно, както и да е...за съпротивлението в канала за въздуха какво се охлажда?!?!?!?!моито типо е 1994г. и S модификация, под врътките е запалката и пепелника, а музиката е доста близо до запалкатаи не е като на картинката...(((((((а не мога да дръпна да махна буксата да видя дали стига ток до там...направо незнами главините на задния мост са някви огромни шестограми...шантав и тъп фиат2004 Audi A6 4F
2002 Lancia Y
Коментар
-
KPEMATOP написа:за радиаторчето много не ми стана ясно, както и да е...за съпротивлението в канала за въздуха какво се охлажда?!?!?!?!моито типо е 1994г. и S модификация, под врътките е запалката и пепелника, а музиката е доста близо до запалкатаи не е като на картинката...(((((((а не мога да дръпна да махна буксата да видя дали стига ток до там...направо незнами главините на задния мост са някви огромни шестограми...шантав и тъп фиатСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
ами ако не забравя ще мина...няма с кво да го снимам((твойто е SX, а мойто е S само...аз отидох на ЛУКОЙЛ на пароструйката и си продухах парното като откачих двата маркуча под капака. Само сега трябва да обезвъздуша системата...че някви мехури чувам че има...мизерии не излезнаха, ама и не почувствах дали е по-силно парното...2004 Audi A6 4F
2002 Lancia Y
Коментар
-
KPEMATOP написа:за радиаторчето много не ми стана ясно, както и да е...за съпротивлението в канала за въздуха какво се охлажда?!?!?!?!моито типо е 1994г. и S модификация, под врътките е запалката и пепелника, а музиката е доста близо до запалкатаи не е като на картинката...(((((((а не мога да дръпна да махна буксата да видя дали стига ток до там...направо незнами главините на задния мост са някви огромни шестограми...шантав и тъп фиатTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re:Tpo...
KPEMATOP написа:тфа съпротивление къде е вързано, че ми е много интересно???някой да знае как работи датчика под шофьорската седалка???като откача буксата, колата не пали, като натискам датчика отгоре нищо не става...трябва да се разпадне на парчета ли?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар