Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпросчета относно ФИАТ ТИПО - помогнете плс

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няколко въпросчета относно ФИАТ ТИПО - помогнете плс

1. Какво е това съпротивление, което е до моторчето за парното?едно зелено и дебело мушнато е в канала за въздушния поток2. Как се маха радиаторчето на парното, да се прочисти3. Как се маха основата на запалката, в която се мушва тяБлагодаря предварително
    2004 Audi A6 4F
    2002 Lancia Y

Re: Няколко въпросчета относно ФИАТ ТИПО - помогнете плс

KPEMATOP написа:
    1. Какво е това съпротивление, което е до моторчето за парното?едно зелено и дебело мушнато е в канала за въздушния поток2. Как се маха радиаторчето на парното, да се прочисти3. Как се маха основата на запалката, в която се мушва тяБлагодаря предварително
    само за първото май знам отговора това е" нещо" за степените на моторчето на парното и стои на въздуховода за да се охлажда от моторчето за другите някой с типо да каже
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Може би ще ти помогне това.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

за радиаторчето много не ми стана ясно, както и да е...за съпротивлението в канала за въздуха какво се охлажда?!?!?!?!моито типо е 1994г. и S модификация, под врътките е запалката и пепелника, а музиката е доста близо до запалкатаи не е като на картинката...(((((((а не мога да дръпна да махна буксата да видя дали стига ток до там...направо незнами главините на задния мост са някви огромни шестограми...шантав и тъп фиат
        2004 Audi A6 4F
        2002 Lancia Y

Коментар

KPEMATOP написа:
          за радиаторчето много не ми стана ясно, както и да е...за съпротивлението в канала за въздуха какво се охлажда?!?!?!?!моито типо е 1994г. и S модификация, под врътките е запалката и пепелника, а музиката е доста близо до запалкатаи не е като на картинката...(((((((а не мога да дръпна да махна буксата да видя дали стига ток до там...направо незнами главините на задния мост са някви огромни шестограми...шантав и тъп фиат
          Можеш ли да го снимаш? Стана ми интересно. Моят е 06.93 ама си е като на картинката. За радиаторчето - една отверка - където видиш болт по конзолата с парното го сваляш, останалото е на щипки. Ако при теб е друго - снимай го както си е цяло или ела довечера на среща от 8 на екото, ще го видим.
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

ами ако не забравя ще мина...няма с кво да го снимам((твойто е SX, а мойто е S само...аз отидох на ЛУКОЙЛ на пароструйката и си продухах парното като откачих двата маркуча под капака. Само сега трябва да обезвъздуша системата...че някви мехури чувам че има...мизерии не излезнаха, ама и не почувствах дали е по-силно парното...
            2004 Audi A6 4F
            2002 Lancia Y

Коментар

KPEMATOP написа:
              ами самото съпротивление се охлажда щото яко се нагрява
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

тфа съпротивление къде е вързано, че ми е много интересно???някой да знае как работи датчика под шофьорската седалка???като откача буксата, колата не пали, като натискам датчика отгоре нищо не става...трябва да се разпадне на парчета ли?
                2004 Audi A6 4F
                2002 Lancia Y

Коментар

Re:Tpo...

KPEMATOP написа:
                  тфа съпротивление къде е вързано, че ми е много интересно???някой да знае как работи датчика под шофьорската седалка???като откача буксата, колата не пали, като натискам датчика отгоре нищо не става...трябва да се разпадне на парчета ли?
                  1.Съпротивленито е гасящо за мотора на вентилатора-парно-регулира скоростите му на въртене.2.Датчика е инерционен,спира захранването на горивната помпа при рязък удар с цел безопасност,когато сработи изскача леко копчето и тогава се възстановява с натискане,-твоя случай не е такъв...затова нищо не става ,като натискаш...
                  Ex. Grande Punto Driver

Коментар

ясно, ще тествам да видя какво става като го изключа от буксата...датчика е перфектния имобилайзер...ще сложа едно копченце там
                    2004 Audi A6 4F
                    2002 Lancia Y

Коментар

Working...
                    X