Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Термостата - преди и след смяната!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Термостата - преди и след смяната!

Коментара мисля, че е излишен. Двете снимки са преди и след смяната на термостата
    Прикачени файлове
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

хвалиш ли се или какво?
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И при мен на дълъг път със 120-140 (сега де, лятото не съм гледал) толкова дига температура, не знам термостата дали не затваря напълно...Не е болка за умиране, ами взе да похапва антифриз, за 1000км към 200мл
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

sev написа:
        хвалиш ли се или какво?
        Малко да :D Преди и аз се чудех нормално ли е в града да загрява а по магистралата да пада, но както се убедих добре работещия термостат държи постоянна температура без колебания.

Коментар

E то си е за хвалене. Зима е а термостата. Чакам да понасъбера пари и да сменям. Много теми имаше на скоро за проблема.
          Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Имам само един въпрос-колко парички е един термостат.........не съм много наясно с цените им.....става въпрос за 1.6 16V мотора на Брава........При мен стрелката почти не мърда........

Коментар

bankerov написа:
              Имам само един въпрос-колко парички е един термостат.........не съм много наясно с цените им.....става въпрос за 1.6 16V мотора на Брава........При мен стрелката почти не мърда........
              70-80 лева
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Много благодаря колега.......

Коментар

Хм.. моя като карам на извънградско стой малко под средата. Ако настъпам тогава си стой посредата, но немисля да го сменям 130лв не-мерси. Ако почне да не се отлепя стрелката тогава, ще му мисля.
                  Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Наистина е така колега noriaga, изправният термостат си държи стрелката по средата независимо от скоростта.Аз имам същата Брава като твоята и преди месец смених термостата от hit-ko, BEHR, и сега показанията на уредите ми са точно като твоите.Иначе за колата, аз я карам точно до 110 извън града (както се вижда от снимките това прави 3500об/мин на 5-та предавка) и ми харчи 5.5л/100км. Засичал съм го много пъти. При теб как е разхода за сравнение, че на мен никой не ми вярва?
                    Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                    Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

ilko-gd написа:
                      Наистина е така колега noriaga, изправният термостат си държи стрелката по средата независимо от скоростта.Аз имам същата Брава като твоята и преди месец смених термостата от hit-ko, BEHR, и сега показанията на уредите ми са точно като твоите.Иначе за колата, аз я карам точно до 110 извън града (както се вижда от снимките това прави 3500об/мин на 5-та предавка) и ми харчи 5.5л/100км. Засичал съм го много пъти. При теб как е разхода за сравнение, че на мен никой не ми вярва?
                      Tермостата който сложих аз е EPS. Относно разхода - засякох го след смяната на термостата на връщане от Ямбол - 5,6 като на моменти я карах с по 130 и под 100 не съм падал.

Коментар

И колко ти е паднал разхода след смяна на термостат-а?П.С. На километража ти найстина ли пише 46980км !?!?

Коментар

Може и да пише.Не е ли нормално?На моята пишеше 31000км,като я купих и си бяха толкова километрите.Сега е на 55К км.25К км само ангренаж + ролки и масло.Как да не съм доволен и да не обичам фиат?
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

nanio написа:
                            И колко ти е паднал разхода след смяна на термостат-а?П.С. На километража ти найстина ли пише 46980км !?!?
                            Ами сега съм на етап засичане градско колко е паднал. Като засека ще пиша. Иначе да толкова пише на километража Но със сигурност не е на по-малко от 120000. Сега след смяната на почти всичко ако се качиш може да й дадеш 50000

Коментар

noriaga, не се обиждай нямах нищо лошо в предвид. Просто се чудя как може толкова грубо да връщат километражите. dudulia, да си жив и здрав и да не ти се чупи колата. Но тези километри никога неможе да са истински освен ако не си купил колата 1г. след като е произведена.

Коментар

Working...
                              X