Коментара мисля, че е излишен. Двете снимки са преди и след смяната на термостата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостата - преди и след смяната!
Collapse
X
-
Наистина е така колега noriaga, изправният термостат си държи стрелката по средата независимо от скоростта.Аз имам същата Брава като твоята и преди месец смених термостата от hit-ko, BEHR, и сега показанията на уредите ми са точно като твоите.Иначе за колата, аз я карам точно до 110 извън града (както се вижда от снимките това прави 3500об/мин на 5-та предавка) и ми харчи 5.5л/100км. Засичал съм го много пъти. При теб как е разхода за сравнение, че на мен никой не ми вярва?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Наистина е така колега noriaga, изправният термостат си държи стрелката по средата независимо от скоростта.Аз имам същата Брава като твоята и преди месец смених термостата от hit-ko, BEHR, и сега показанията на уредите ми са точно като твоите.Иначе за колата, аз я карам точно до 110 извън града (както се вижда от снимките това прави 3500об/мин на 5-та предавка) и ми харчи 5.5л/100км. Засичал съм го много пъти. При теб как е разхода за сравнение, че на мен никой не ми вярва?Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
nanio написа:И колко ти е паднал разхода след смяна на термостат-а?П.С. На километража ти найстина ли пише 46980км !?!?Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga, не се обиждай нямах нищо лошо в предвид. Просто се чудя как може толкова грубо да връщат километражите. dudulia, да си жив и здрав и да не ти се чупи колата. Но тези километри никога неможе да са истински освен ако не си купил колата 1г. след като е произведена.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар