Въпросът ми е повече насочен към колегите с бравота с 20 20V мотор Интересува ме с какво масло ги пълните(двигателно) като показания и марка.Преди 6000 КМ го напълних със Selenia 20K, но ми се струва че не го кефи ...Сега искам да го сменя и моля за съвет. С какво карате вие или какво бихте ме посъветвали да сложа?Насочил съм се към марката Motul...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло на Bravo HGT ?
Collapse
X
-
слойи си 5W50, или 10W60 - Селениа има с такъв вискозитет (Turing, racing), но марката едва ли има знаchение - стига да не е ментe"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
tomazo написа:селения рейсинг му е перфектно ,ако не ти го яде ! иначе 20К за алфа ромео трябва да му е идеално зимата .Иначе Мотул,Кастрол и т.н. имат хубави масла за вискооборотни машини ,но е пълно е ментаци по пазара !Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:tomazo написа:селения рейсинг му е перфектно ,ако не ти го яде ! иначе 20К за алфа ромео трябва да му е идеално зимата .Иначе Мотул,Кастрол и т.н. имат хубави масла за вискооборотни машини ,но е пълно е ментаци по пазара !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
sev написа:VeSSkO написа:А това Selenia Racing 10W60 колко лева му е литъра?И евентуално къде го има със сигурност в наличност?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
ivanko_rs написа:Един приятел ползва Тутела Имола 10w60 , и е на доста сносна цена -18лв за литър.Най-важното е че тубите са по 1л, а не по 2л както са на Селения.фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар