Здравейте колеги, незная дали тази тема е за този раздел (ако не е моля да бъда извинвн) но имам един проблем с моето Фиатче.И така: Както си работеше перфектно, изведнъж започна да работи на 2 цилиндъра и на 300 оборота. след около 20 секунди спря. И така няколко дни подред. Накрая на една бензиностанция включи на 2 цилиндъра и започна да трака ужасно, загасих колата и ме дръпнаха до майкстора ми. Излезе че е издухала гарнитура между втори и трети цилиндър и изкривила главата!! Майстора сменил гарнитури и шлаифал главата като същевременно е проверил свещите и маркучите им!! Вземам си колата и след един ден каране пак прекъсва и започва да работи на 2 цилиндъра. Ако някой има идея от какво може да е ше съм много благодарен да сподели!!!ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много странно поведение на Браво 1.6 16в!!!!
Collapse
X
-
Сигурен ли си в майстора?На мен ми прилича на мърлява работа. По-скоро на кофти кабели, излез сега в тъмното, както е и влажно, виж дали не прехвърчат искри от кабелите.Ти сам погледна ли дали нещо е свършено въобще? Дали нещо е отвивано, правено по двигателя?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Реклама
Collapse
Коментар