Здравейте май имам проблем с скоростите. пончкога като съм на светофар и опитам да вкарам 1-ва самият лост не влиза докрай(не зацепва предавката) и ако опитам да потегля така се чува един виещ звук. Забелязах че влиза успешно след като пусна съединителя и отново го натисна. Понякога го прави и на 2-ра при движение с ниска скорост и като опитам за включа задна понякога
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите май
Collapse
X
-
Проблем със скоростите май
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Маслото на скоростите ще го проверя ок. а ако ми кажеш и откаде се източва ще взема да го сменя направо за всеки случай.А на съединителя няма ли да помогне натягане на жилото? Един познат "майстор"каза така. Съединителя го пробвах на ръчна и двигателя гасне. дали е сигурно че е за смяна че е доста пари майhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Ми аз не съм се завирал отдолу щото един пич ми смени маслото в скоростната кутия и не знам точно къде е пробката.(а на Пунто ептен не знам къде е)Ама не бързай да си сменяш маслото, че може да се вкараш в големо приключение, че при италианчетата са много капризни скоростите!За натягането на жилото - ще ти реши проблема временно. То и аз от там тръгнах, ама питай ме като ми се скъса жилото една вечер в ебаси пороя как съм се прибрал.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Ама не бързай да си сменяш маслото, че може да се вкараш в големо приключение, че при италианчетата са много капризни скоростите!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:chris написа:Ама не бързай да си сменяш маслото, че може да се вкараш в големо приключение, че при италианчетата са много капризни скоростите!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
по принцип на първа и задна това на всеки може да се случи - "да попаднеш на зъб" при включване на скорост... ама като включваш на втора...chris знаеш ли какво са слагали в твоята ск. кутия преди да купиш колата??? има такива магии за да маскират нещата...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Е да де, не знам какво са слагали преди, ама съгласи се, че на повече от половината хора в този форум се случва трудно влизане на 1ва и задна и като се оплачат, веднага се включва някой по темата дето казва, че това е нормално и, че примерно задна се включвала само като си спрял. ОК, така е, не сме дебили и не ръгаме задна с 10 км/ч. Ама на никоя друга марка кола (карал съм всякакви) това го няма - ако случайно включиш задна докато колата се движи напред със скоростта на мравка, скоростите си влизат без проблем. Така, че определено са капризнички! Мое мнение.Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар