...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цени на газ и бензин?
Collapse
X
-
Че тоя бензин колко време е седял в резервоара, че де направи такива поразии. То верно, че всичко е леш. Тази спирала каква е? Нашата помпа е за моно инжекция и може би за това няма такава спирала.Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
-
Нормално ли е да ми харчи типото 11.6 газ лятото зимата 14(сега)Извън градско ми е падала до 7.4 (мин)?Когато я взех градско на бензин(нямах газ) ми харчеше 15 твърдо!!!После я откарах на диагностика и ми я свалиха на 11.4 последния път когато я засичах на бензин!!!И питам какво може да се направи за центровка на 1.6 monojetronik за да се свали 3-4 л на бензин?Като през това време извънградско ми е давала 5.7л!!! Незнам ама тия цифри ми се виждат много страно подредени Та някой мойе ли да даде идеи и как му се виждат тия стойности?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
hf hpe написа:а ето една от причините да мразя газтато не че е виновна газта ма карането на газ според мен причинява неимоверно много вредиа даже не ми се почва да се занимавам с "преправките" на газаджийте по ел. инсталацията, но така като гледам май ще се наложиYellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
-
Никога не съм искал да карам на газ!
Винаги съм за бензина! За какво са ти ECU-та , инжектори, ламбда сонди, катализатори и куп други датчици и електроника ( които така или иначе си платил с колата) като ги "утрепваш" като минеш на газ.Това според мен е връщане назад във времето и технологииите. На мен не ми допада! От друга страна разбирам всички, който са си сложили газ. Само не мога да разбера за какво този път вдигнаха бензина, друг път се оправдават с покачването на долара!!! Сигурно ни пробват до кога можем да издържим!Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
Понеже работя в сферата на употреба на петролни продукти(различни полиетиленови и полипропиленови гранулати),не искам да ви плаша,но има прогнози за покачването на барел до 100USD При положение че при цена от 55 USD за барел,бензина беше 1,49 за л.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа:Понеже работя в сферата на употреба на петролни продукти(различни полиетиленови и полипропиленови гранулати),не искам да ви плаша,но има прогнози за покачването на барел до 100USD При положение че при цена от 55 USD за барел,бензина беше 1,49 за л.
Коментар
-
Хаха бензина 1,20лв ако и сега беше така каде отиваме ние може би. Тва пак е вечна тема газ или бензин. Аз карам на газ и съм доволен, но като превключа на бензин разликата е осезаема но какво от това?? Важното е да се возя евтино!!Но съм забелязал др - приятели от по малките градове си карат на бензин колите и не им пука и ми викат за какво ти е тая газ аз минавам вс ден 35-40км минимум в София в задръстване и ако съм на бензин каде отивам може би а те тия 40км ще ги направет за 3-4 дена при това без светофари и трафик - е мн ясно че ще карат на банзин. или ако карш малко градско и повече извънградско също няма защо да мъчиш колата на газ.така че зависи мн от условията.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар