Сигурно по тази тема с оборотите е писано 1000 пъти.... ОТ известно време ми играят оборотите на колата когато е студена. Като загрее пак играят не не толкова. Преди седмица патувах до Пловдив и ми изгасна на първото кръстовище, беше загряла и трябваше да натискам педала на газта за да не гасне..Там веднаха отидох в Динекспрес (знам колко се е изписало за тях) и майсторите казаха че "дава грешка в датчика на смукача", който те не можели да сменят защото нямали време. Казаха че можело и да се "флашне компютъра" и можело и да се оправи или да се преинсталира софтуера.Сега като отивам на работа сутрин и винаги ми гасне поне по един път.... после на връщане в най-големите задръствания нямям проблем...Вантотрейд ме прехвърляха по 100 пъти от един телефон на друг и най-накрая казаха да отида до тях, ама нямали датчик пък и нямали време...АутоИталия за там нямам думи.... незнам как им раздават званието "оторизирани сервизи"Ако някой има идея ще съм много благодарен..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo 1.6 16V - проблем с оборотите
Collapse
X
-
Ре: отговор
Гледаи по барзо да я опрашиш защото и моята тръгна така,гаснеше от време на време,но после даде на късо инсталацията,и от там проверка на инсталация,тпс и моторче за ниски обороти.И за предпочитане е ако идваш в Плд..да не ходиш в Дин експрес,те не знаят какво правят.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
-
Не прави друго, преди да направиш това: успех!http://www.fiatforum.com/stilo-guide...rol-valve.htmlStilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар