Някой слагал ли е допълнително датчик за температура-със стрелка?Колата е Пунто 55S.Казват че когато ти светне лампата вече е много късно,пък и вече го изпитах-вярно е.Предлагат ми монтаж на Ладов датчик,гледах че са по 15лв.Някой има ли по добра идея?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик за температура
Collapse
X
-
и аз минах по този път....сега съм с ладов датчик и уред... сменя се датчика на двигателя - над щеката за маслото е и е свързан оригинално с гадната червена лампа на таблото... резбата им е еднаква... отчита перфектно и не лъже...въпрос на вкус е къде ще си монтираш уреда за отчитане на температурата...п.п. не мисля, че от 1 прегряване ти е заминала гарнитурата на главата, щото аз я прегрях доста пъти / първо ми изби тапата 50 мм. на блока под съеденителя в движение и разсипах антифриза по пътя после след 3-4 месеца още 5-6 пъти в следствие на проблеми по охлаждането / и като свалиха главата гарнитурата беше леко прегоряла на първи цилиндър... но не е лошо да имаш 1 на ум...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
както съм написал / ама кой да чете / - сменя се датчика на двигателя - намира се над дупката за щеката на мослото, под тапата за доливане на масло... този датчик се свързва с уреда... в момента имаш датчик, който е свързан с червената лампа.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
уреда го взех от зеленчуковия магазин... уреда е кръгъл датчик за температура, не знам от каква лада, датчика също - подарък ми са... къде ще го сложиш на таблото си е вече въпрос на вкус... моя е в долния ляв ъгъл на таблото - до стрелката на нивото на горивото в резервоара... хубаво е все пак да ти е пред очите - щото парен каша духа...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар