Моля кажете колко да е силен, от къде и колко пари?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв акумулатор да си взема за Пунто 1.7TD 96 г.
Collapse
X
-
Колегата е прав! Искрата е вече 100 лева за 60ампера и то от онея старите с тапичките дет всенещо трябва да им гледаш демек обслужваем. Нямам нищо против Искра досега само с такива съм карал и съм много доволен от тях, но на тая цена вече да ме извиняват, за 130-140 лева има VARTA, EXIDE, ACdelko, Magnet marelli, и то все "сухи" необслужваеми с доказано качество и дълъг живот батерии. Ацделко примерно е с 3 год гаранция, а наи добрия избор цена качество е EXIDE. За Монбат не искам и да споменавам на тях от 10 аку. 3 са читави.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Миналия месец ми се прецака акумулатора. Като го свалих видях, че е 80Ah. Ако колата ти е с климатик е добре акумулатора да е 60-70Ah. Незнам 60Ah какви пари е ама тогава точно имаше промоция в Метро и отнесох един 70Ah Bosch необслужваем за 112лв. Справка - Монбата 70Ah беше 130лв.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
bogidar написа:Миналия месец ми се прецака акумулатора. Като го свалих видях, че е 80Ah. Ако колата ти е с климатик е добре акумулатора да е 60-70Ah. Незнам 60Ah какви пари е ама тогава точно имаше промоция в Метро и отнесох един 70Ah Bosch необслужваем за 112лв. Справка - Монбата 70Ah беше 130лв.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:bogidar написа:Миналия месец ми се прецака акумулатора. Като го свалих видях, че е 80Ah. Ако колата ти е с климатик е добре акумулатора да е 60-70Ah. Незнам 60Ah какви пари е ама тогава точно имаше промоция в Метро и отнесох един 70Ah Bosch необслужваем за 112лв. Справка - Монбата 70Ah беше 130лв.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар