Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв акумулатор да си взема за Пунто 1.7TD 96 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв акумулатор да си взема за Пунто 1.7TD 96 г.

Моля кажете колко да е силен, от къде и колко пари?

60Аh....От много места и зависи от това какъв акумолатор търсиш .....Има разлика от ИСКРА до.... BOSCH !!!!
    Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
    Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Колегата е прав! Искрата е вече 100 лева за 60ампера и то от онея старите с тапичките дет всенещо трябва да им гледаш демек обслужваем. Нямам нищо против Искра досега само с такива съм карал и съм много доволен от тях, но на тая цена вече да ме извиняват, за 130-140 лева има VARTA, EXIDE, ACdelko, Magnet marelli, и то все "сухи" необслужваеми с доказано качество и дълъг живот батерии. Ацделко примерно е с 3 год гаранция, а наи добрия избор цена качество е EXIDE. За Монбат не искам и да споменавам на тях от 10 аку. 3 са читави.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Миналия месец ми се прецака акумулатора. Като го свалих видях, че е 80Ah. Ако колата ти е с климатик е добре акумулатора да е 60-70Ah. Незнам 60Ah какви пари е ама тогава точно имаше промоция в Метро и отнесох един 70Ah Bosch необслужваем за 112лв. Справка - Монбата 70Ah беше 130лв.
        Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Моята я оборудвах преди един ден със зелен необслужваем Magnet-Мarelli 62 Аh за 150 лева. Само дето гаранцията е 18 месеца, но стария беше оригиналния на 5 години италианец и едната зима беше ЗАМРЪЗНАЛ електролита вътре. После издържа още 2 години! Затова заложих пак на МАРКАТА.

Коментар

bogidar написа:
            Миналия месец ми се прецака акумулатора. Като го свалих видях, че е 80Ah. Ако колата ти е с климатик е добре акумулатора да е 60-70Ah. Незнам 60Ah какви пари е ама тогава точно имаше промоция в Метро и отнесох един 70Ah Bosch необслужваем за 112лв. Справка - Монбата 70Ah беше 130лв.
            Промоция или примоция.Този БОШ да не е висял в Метро 3 години и после чакай да имаш акумулатор.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
              bogidar написа:
              Промоция или примоция.Този БОШ да не е висял в Метро 3 години и после чакай да имаш акумулатор.
              Да тези Бошове и аз ги видях, искрено се надявам колегата да няма проблеми с него но тва е всичко друго но не и Бош, Бош едва ли знаят че са произвели такова акумулатор. Метро е скапана верига и нищо което е срок на годност не е за купуване от там, само като информация дори в вносителите на Бош няма акумулатори от няколко месеца нямало и да има не знам защо. Същото ми отговориха и от Киров бош що не внасят Аку незнам. Верно че метро няма нищо общо с тях и си внася стоките по съвсем друг начин но нсиките цени крият доста голям риск от стара стока. Давам пример с масло Кастрол Магнатек което също беше на промоция, на нито една от тубите не личеше дата на производсво печатите бяха много замазани, докато същата туба купена от Кастрол си има перфектна щампа с дата на производство и дата на годност. Въпреки това съм купувал масло и от там и съм нямал проблеми или поне не съм разбрал
              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Working...
              X