По книжка 1,6 е 144 Nm при 4000 оборота точно,а 1,8 е 154 Nm при 4400 оборота,интересно ми е да споделят колегите с бравота и мареи 1,8 и 2,как са с оборотите.Иначе не слизам от по голям двигател,но имам мотор 1000 кубика и при него с 100 съм на 4000 и с 200 съм на 8000 оборота,червеното му е от 11 000.Явно кутията не е добре измислена щото неможе мотор 1,8 дето е 113 коня да му дават макс скорост на 1 ва 49 км и на втора 85 и 3та 125,че тя ладата ми самара 1,5 прави на първа 65,втора 105,трета 145 и си е с 5 скорости
Предлагам на тази Самара да и свериш километража че както е почнало 3-та 145 за 5-та 220км. най-малко.
Колега ти май само да спамиш друго не правиш.Като не си се допирал до Самара защо спориш.И да прави си 145 на 3 та и километража е сверяван с този на фиата,имай впредвид че ладата ограничител няма та може и при 8000 оборота да са тея 145 но ги прави факт е .И на 5 та естествено че ще направи 220 но не и с нейния двигател понеже идва слаб вече.Ако погледнеш книжката и вместо само да говориш ще видиш че предавателното и число на 5 та е по ниско от на фиата на 5 та,затовапо равен път съм правил с ладата 175 но на 4 та понеже на 5 та няма мощност.А фиата прави 185 на 4та но понеже има повече мощност продължава докъм 200 и малко на 5 та.И като спореше много в една друга тема за обороти и скорости нещо да имаш да кажеш за снимката на voodoo ?
Има ли смисъл да ти обеснявам, просто тази стара тема много рацерски звучи и затова я прекъснах тя е за хора от друга възрастова група. А това да ли аз само спамя не е твоя работа има кой да се грижи за това.Продължаваш да ме изненадваш с глупави твърдения за Лада
Ами каня те ако ти се занимава някоя събота и неделя да дойдеш до Стара Загора да ти покажа че наистина го прави това ладата,защото аз празни приказки не обичам да говоря
Ами каня те ако ти се занимава някоя събота и неделя да дойдеш до Стара Загора да ти покажа че наистина го прави това ладата,защото аз празни приказки не обичам да говоря
Ти верно ли си от Ст. Загора :D Защото аз през седмица ходя там събота и неделя съм в кв. Казански и с. Могила да помагам на един приятел . Така ще има възможност да видим Ладата и да пием по бира :D
Коментар