Прочетох доста теми, в които е описан проблем с постоянното светене на лапмата с ключето, но в никоя тема не видях идентичен случай с моя и евентуално решение на проблема. При мене досега лампата си изгасяше 2-3 секунди след като дам на контакт и само 1 път за повече от година, откак имам колата не ми е гаснала, но тогава просто извадих ключа и запалих пак и се оправи. Сега обаче при едно от поредните тръгвания миналата седмица постоянно ми свети ключа и угасва чак когато угася двигателя. Колата се държи по същия начин, не усещам никаква разлика - няма проблеми с паленето или нещо подобно. Притеснява ме по-скоро факта да не се появи такъв проблем в бъдеще или евентуално нещо по-голямо породоено от това. Моля дайте съвет - щом си работи колата проблем ли е да свети и евентуално какво мога да пробвам да направя за да се разреши проблема.Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат CODE проблем
Collapse
X
-
Ами щом свети и въпреки това палиш - вероятно нямаш имобилайзер - т.е. само лампата ти свети, но устройството липсва - явно е правило проблем на собственика преди теб ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
точно преди месец имах проблеми с клеймите на акумулатора и специално това е оправяно и са в перфектно състояние - първо имаше малко ВД40, после леко с вазелинче основата на конектора на акумулатора - сега светят като нови и няма проблеми с тоците. Както споменах единственото което се промени е, че бях забравил лапмата в купето и се беше поизтощил, само дето въпросния проблем се появи не веднага ами след като акумулатора се позареди. Не знам ако разкача акумулатора и пак го закача дали ще помогне.. ще взема да пробвам утре.
Коментар
-
AvataR написа:точно преди месец имах проблеми с клеймите на акумулатора и специално това е оправяно и са в перфектно състояние - първо имаше малко ВД40, после леко с вазелинче основата на конектора на акумулатора - сега светят като нови и няма проблеми с тоците. Както споменах единственото което се промени е, че бях забравил лапмата в купето и се беше поизтощил, само дето въпросния проблем се появи не веднага ами след като акумулатора се позареди. Не знам ако разкача акумулатора и пак го закача дали ще помогне.. ще взема да пробвам утре.Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
И при мен тая лампа ту гасне, ту не гасне. По принцип колата си пали без проблем и да не е угаснала лампата, ама понеже направо ще ми избоде очите като карам така, та всеки път като не ще да угасне докато е на контакт преди да запаля, вадя ключа и давам контакт отново и отново докато угасне. Абе тъпа работа..Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар