Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми за Пунто.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гуми за Пунто.

Здравейте колеги искам да ви попитам какви гуми да взема за моето пунто 1.2 75 ELX става въпрос за размер.И да ви питам какъв трябва да е размера за да ми се варти волана по лесно защото моята кола няма хидравлика и това ми е доста чуно защо е така.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
    Fiat punto 1,3

Ами по този въпрос е изписано достатъчно във форума-просто ползвай търсачката.
    PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
    Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Ами колега 165 или 175 по - малко недей защото пък става по нестабилна а по - широки много трудно ще въртиш. 60 или 65 и R13 според мен за пунтото без хидравлика са идеални, но и 14 ще заспат въпреки, че пак трудно ще въртиш. Въпреки, че ще взимаш зимни предполагам, а на сняг лед и тн се върти супер лесно, аз затова се кефя като има малко снежец все едно имаш хидравлика. По каталог Размер шин 165/65 R14
      Fiat punto 1,1
      Fiat bravo 1,6 16v
      Fiat bravo 2,0 20v
      Honda civic 1,5
      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

За стандартни гуми http://www.punto.hit.bg/teh.html, а има и друга доста полезна информация.
        Fiat Punto 1.7TD

Коментар

bogidar мерси за линк-а , има интересно инфо, което е хубаво да се знае !!!
          Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
          Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

отговор

Аз го имам същото пунто и го карам с 165/65/14. Не знам дали имаш сервизна книжка, но там препоръчват този размер.
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

Карах същото зверче, но друг цвят. За зимата ще ти излезне най-добре с 13-ки на 70. Или с нормалния размер 165/65/14.Аз лично се прецаках, 175/65/14 за зимата и едвам се върти. 165/65/14 са му супер за лятото, ако са лети джанти - още по-добре.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
              X