Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вентилатор на парно, степени, реостат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вентилатор на парно, степени, реостат

Fiat Punto 1.1 97г. а проблема му е че перката на парното работи на всички степени 1-ва, 2-ра и 3-та еднакво .. До колкото разбрах пробема е в реостат но незнам къде се намира .. Казаха ми че е някъде до самия вентилатор под жабката, но нещо не го виждам .. Ако някой знае къде е и как изглецда моля за помощ !!!

не зная какъв е проблема, ако работят еднакво 1., 2. и 3. степен. при мен първите три степени изобщо не работеха и се оказа изгорял термопрекъсвач. тази тема ми помогна да го оправя: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=27356при пунто този блок с резисторите се намира под жабката и е зелен отвън. развива се с кръстата отвертка (2 болтчета). прочети и тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=2636
    Alfa 147 JTD 115 hp
    ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

мерси колега ще се заравям под жабката явно но поне вече знам че е зелено животинчето..

Коментар

Здр колега. Аз също имах този проблем в последствие напълно спря. Същата тази джаджа се подменя с такава от UNO ,принципа на работа е същия с малко замерване и пробване на кабелите кой за коя степен е. Самата тя е по-проста от тази на Punto-то и със сигурност става аз го направих защо не и ти . успех

Коментар

Здр колега. Аз също имах този проблем в последствие напълно спря. Същата тази джаджа се подменя с такава от UNO ,принципа на работа е същия с малко замерване и пробване на кабелите кой за коя степен е. Самата тя е по-проста от тази на Punto-то и със сигурност става аз го направих защо не и ти . успех

Коментар

Аз като начало трябва да изгоня мързела и сигурно ще си го направя .. Мерси пак за помоща

Коментар

Working...
            X