Колко е нормално да гори Пунтото 1.1, 55к.с. 95г. 170000км. на градско?Според мои изчисления моето пунто гори около 9л/100км.., което ми се струва малко множко, а изжънградско ким 5.5л /100км.Каква е причината да гори толкова и как мога да намаля разхода? Сменил съм всички филтри, масло, ангренажен ремък, свещи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко гори Пунто 1.1 55к.с. бензин
Collapse
X
-
Re: Колко гори Пунто 1.1 55к.с. бензин
miha написа:Колко е нормално да гори Пунтото 1.1, 55к.с. 95г. 170000км. на градско?Според мои изчисления моето пунто гори около 9л/100км.., което ми се струва малко множко, а изжънградско ким 5.5л /100км.Каква е причината да гори толкова и как мога да намаля разхода? Сменил съм всички филтри, масло, ангренажен ремък, свещи.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
В мойта книжка нивата на разход за Punto 55 по първата методика са точно както казва Веско, но по втората методика са малко по-различни Иначе мойто Punto на извънградско (София-В.Търново-София), юли, без пътници, с около 30 кг. багаж, с неработеща ламбда и средна скорост около 100 км/ч ми даде 4.8 на сто.2.4 JTD
Коментар
-
Аз като си взимах моят Пунтовец си мислех че ще е доста икономичен за 1100 двигател, това си е направо недоразумение спрямо производителя!
Коментар
-
Ernom написа:В мойта книжка нивата на разход за Punto 55 по първата методика са точно както казва Веско,но по втората методика са малко по-различни...Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re: Колко гори Пунто 1.1 55к.с. бензин
vesko.t написа:miha написа:Колко е нормално да гори Пунтото 1.1, 55к.с. 95г. 170000км. на градско?Според мои изчисления моето пунто гори около 9л/100км.., което ми се струва малко множко, а изжънградско ким 5.5л /100км.Каква е причината да гори толкова и как мога да намаля разхода? Сменил съм всички филтри, масло, ангренажен ремък, свещи._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар