Откакто смених палиото с мареа, все едно съм се качил на стария опел. Вози много твърдо, особено се усеща, ако в колата съм само аз и мина със задните гуми през дупка. Налягането на гумите естествено го проверих - нормално е. В два сервиза гледаха колата, според тях всичко по окачването си е Ок, но се застраховаха, че не може със сигурност да кажат, че един амортисьор е в ред, ако не се свали.Твърдо ли возят наистина тези коли или ще сменям амортисьори ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моята мареа вози твърдо
Collapse
X
-
Re: Мареата вози твърдо
snake написа:Откакто смених палиото с мареа, все едно съм се качил на стария опел. Вози много твърдо, особено се усеща, ако в колата съм само аз и мина със задните гуми през дупка. Налягането на гумите естествено го проверих - нормално е. В два сервиза гледаха колата, според тях всичко по окачването си е Ок, но се застраховаха, че не може със сигурност да кажат, че един амортисьор е в ред, ако не се свали.Твърдо ли возят наистина тези коли или ще сменям амортесьори ?Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Хм, три месеца имах Мареа, возеше много приятно, меко не, както каза колегата стегнато и тихо, без излишни шумове по дупки, релси и др. Мисля, че тук из форума имаше една класация за най-меко возещ Фиат, Мареата беше втора, май , след КроматаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Аз следя отначало сагата на колегата с продажбата на Палиото, залитанията към най-мощната Мареа, чуденията между двете Ланчи. Не мога да разбера, след като и самият колега споделяше, че е много претенциозен към колата, взискателен и стриктен, как я избра тази кола, че впоследствие почва да се изненадва едва ли не от на пръв поглед очевадни неща. Аз мойта изобщо не съм я избирал - отидох в автокъщата, колата ми грабна окото веднага, седнах, покарах я, останах доволен от стегнатата и много добра возия, която и след 30 000 километра по българските пътища не е мръднала, и после си виках чак бригадата от познати майстори да се произнесат по двигателя. С какво те грабна, колега, тази кола, че след толкова избиране, я купи и сега изведнъж установяваш, че вози твърдо. И как изобщо може да се сравнява Мареа по возене с Палио, просто няма база за сравнение.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Аз следя отначало сагата на колегата с продажбата на Палиото, залитанията към най-мощната Мареа, чуденията между двете Ланчи. Не мога да разбера, след като и самият колега споделяше, че е много претенциозен към колата, взискателен и стриктен, как я избра тази кола, че впоследствие почва да се изненадва едва ли не от на пръв поглед очевадни неща. Аз мойта изобщо не съм я избирал - отидох в автокъщата, колата ми грабна окото веднага, седнах, покарах я, останах доволен от стегнатата и много добра возия, която и след 30 000 километра по българските пътища не е мръднала, и после си виках чак бригадата от познати майстори да се произнесат по двигателя. С какво те грабна, колега, тази кола, че след толкова избиране, я купи и сега изведнъж установяваш, че вози твърдо. И как изобщо може да се сравнява Мареа по возене с Палио, просто няма база за сравнение.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Rokambol написа:Не се дразнете, колеги. Аз не мисля, че Мареа-та вози твърдо. Моята е седан и съм много доволен от возията. Е, не е като на Бенц, но там си има активно окачване. Както те посъветваха, качи се на друга Мареа и виж има ли разлики. Тогава вече умувай, дали не са амортисьоти, пружини и т.н.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:sugarboy написа:Аз следя отначало сагата на колегата с продажбата на Палиото, залитанията към най-мощната Мареа, чуденията между двете Ланчи. Не мога да разбера, след като и самият колега споделяше, че е много претенциозен към колата, взискателен и стриктен, как я избра тази кола, че впоследствие почва да се изненадва едва ли не от на пръв поглед очевадни неща. Аз мойта изобщо не съм я избирал - отидох в автокъщата, колата ми грабна окото веднага, седнах, покарах я, останах доволен от стегнатата и много добра возия, която и след 30 000 километра по българските пътища не е мръднала, и после си виках чак бригадата от познати майстори да се произнесат по двигателя. С какво те грабна, колега, тази кола, че след толкова избиране, я купи и сега изведнъж установяваш, че вози твърдо. И как изобщо може да се сравнява Мареа по возене с Палио, просто няма база за сравнение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар