Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

вместимост на резервоар на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

вместимост на резервоар на Браво

Искам да попитам нещо. Колата ми е Bravo GT и доколкото знам резорвоарът е 60 литра. Тази сутрин заредих догоре, защото ще пътувам и при положение, че вчера цял ден бях на резерва и едва ли е имало кой знае колко бензин когато платих видях, че са ми сипали 45 литра. Може ли някой да ми обясни дали резервоярът ми просто е по-малък или нещо друго. Между другото да се похваля: Бравото го взех на 10 юни и вече съм минала 5300 километра.

Re: вместимост на резервоар на Браво

dress to kill написа:
    Искам да попитам нещо. Колата ми е Bravo GT и доколкото знам резорвоарът е 60 литра. Тази сутрин заредих догоре, защото ще пътувам и при положение, че вчера цял ден бях на резерва и едва ли е имало кой знае колко бензин когато платих видях, че са ми сипали 45 литра. Може ли някой да ми обясни дали резервоярът ми просто е по-малък или нещо друго. Между другото да се похваля: Бравото го взех на 10 юни и вече съм минала 5300 километра.
    Той е 50 литра имал си 5 литра и така са ти ги сипали само 45
    Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
    КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
    КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
    http://www.tempras.myfreebb.com

Коментар

Честито да си го караш със здраве,резервоара по каталог е 60 литра а резервата 7 освен ако не е сменяван нещо
      FIAT Coupe

Коментар

Ако трябва да сме най-точни 49литра събира, Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 ох кога ли пак ще го видя пълен

Коментар

49 може да е на 1.6 май на колегата е 1.8 той е по голям
          FIAT Coupe

Коментар

D_boy написа:
            49 може да е на 1.6 май на колегата е 1.8 той е по голям
            Хм, колежка е доколкото си спомням . Иначе на 1.6 е 50л на 1.8 60л за справка http://brava.hit.bg/teh.html
            FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

колата ми е 1.8 и доколкото знам не е сменяно нищо или поне резервоарът. Датчика ми за горовото изобщо не отчита вярно и преди месец налях за 10 лева и точно след 2 километра ми светна лампата. Не се смейте, обаче ако колата събира наистина 60 литра дали е възможно да карам постоянно с някаква доста голяма резерва.

Коментар

При мен резервоарът е между 62 и 65 литра, зависи колко го пълня /а може би от бензиностанцията? / и резервата ми светва още докато имам 15 литра вътре. Това означава 3 - 4 чертички над нулата.
                Alles in Ordnung

Коментар

dress to kill написа:
                  колата ми е 1.8 и доколкото знам не е сменяно нищо или поне резервоарът. Датчика ми за горовото изобщо не отчита вярно и преди месец налях за 10 лева и точно след 2 километра ми светна лампата. Не се смейте, обаче ако колата събира наистина 60 литра дали е възможно да карам постоянно с някаква доста голяма резерва.
                  със сигурност събира 60 л. просто явно резервата на фиатите е 14-16л.
                  "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                  (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Повече от 7-8 ме съмнява да е дават по книга 70 км.след като светне лампата поне за 1.8 е така моето е същото и лампата светва на 1 деление и половина над нулата а 1 деление е горе долу 4.4 литра
                    FIAT Coupe

Коментар

D_boy написа:
                      Повече от 7-8 ме съмнява да е дават по книга 70 км.след като светне лампата поне за 1.8 е така моето е същото и лампата светва на 1 деление и половина над нулата а 1 деление е горе долу 4.4 литра
                      мисля че резервата е много повече, защото отначало когато ми светнеше лампата зареждах и никога не съм събирал повече от 30-35л...
                      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Поне при мен е така когато светне и заредя до горе събира 51-52 литра може и малко повече ако го понатъпча като сравнявам това което пише в книжката ми се връзват нещата,незнам явно бензиномерите се бъзикат.
                        FIAT Coupe

Коментар

По книга резерва е 7 литра, но в действителност при първото светкане на лампата остават 9.5-10,5 литра

Коментар

Working...
                          X