Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стърчащи жици под седалката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стърчащи жици под седалката

Искам да попитам някой има ли идея за какво са тези жици. Стърчат два кабела с различни куплунзи под седалката на пасажера. Под шофьорската седалка къщо има такива, но там влизат в една метална кутия, хваната на прага. Не зная за какво са??? Явна са я лекували преди да ми я продадат По таблото нищо не свети като индикация. Колата е Мареа 1.8
    Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
    Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
    FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
    Powered by Total & Fobos LPG

Колко еърбека имаш ?
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Единия куплунг сигурно ще е отопление на седалката - пусни отопление на задното стъкло и с мултицет провери идва ли напрежение на буксата.
      Fiat Palio Weekend TD70
      ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"

Коментар

Така е единия е за отопление за седалката ,а другия за индикация за поставен колан.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

в някой модели има система която следи дали на шофьорското място е седнал някой, с цел да не се отварят възглавниците когато си решат, ами само ако има седящ човек.

Коментар

колега я снимаи да видим че и при мен маи виси една букса
            FIAT Marea 1.6,16v ELX.1997

Коментар

Не знам колко еърбега има. Май е само 1. Ще снимам после и ще кача снимки
              Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
              Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
              FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000