Ами май го продаваш . Сега сериозно просто от време на време ще е хубаво да го разхождаш за да не клеясва, ръждясва и такива мити работи. Но според мен такав вариант малко е гаден за самата кола. Тя е направена да се кара ама тез горива направо се окакаха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се консервира автомобил?
Collapse
X
-
off
Още един ОФФ .. но не можах да се стърпя ....Та как става: Не става!!!!!! Слага и се газова уредба и пак се кара ................ Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 p.s. Мите ... нищо лично ... ако искаш след 10-на дни можеш да го изтриеш .................Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Имам в къщи някъде едно сервизно ръководство на Мосаквич 408(май беше) където е описано подробно как се ’зазимява’ автомобил - явно братушките са считали навремето че автомобила зимно време не би трябвало да се кара.Ще го сканирам и ще го кача за да можете вие ’бензинджийте’ като стане 2,20лв бензинчето да знаете какво да правитеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
blondy_driver
prog написа:може би е малко ОФФ, ама полудявам!какви са тия цени на горивата???съвсем откачиха тия хора...откакто си купих Фиата досега(6месеца) дизела се е вдигнал с повече от 40ст.!!!без коментар...
Коментар
-
Мога да ви кажа само едно. Бях на плаване това лято и бях в Украйна. Там горивото най-скъпото бе6е 4 гривни ( това е Украинския лев ), а 5 гривни са равни на 1 долар. Е да все пак хората си произвеждат петрол и нефтопроводите на майка Русия минават от там и хората си карат Суприте и Еклипсите а ние си мислим как да спестим 5 лева за да може да припалим само автомобила. Туй не е държава но и ние неможем без коли все пак те са ни ежедневие и ще трябва да се примерим с това и ще работим само за гориво
Коментар
-
Mitko написа:Ето това пише в упътването на "двувалката":Injector MaintenanceIf the car will not be used for a long period of time, remove the fuel from the tank, and then put back a maximum of 5 litres of petrol mixed with 3% motor oil. Start the engine and let it idle for about 15 minutes.Това е полезно и за тези които карат предимно на газ. По този начин няма да запекат инжекторите.
Коментар
-
Re: Как се консервира автомобил?
Mitko написа:Приятели, виждате какво става с горивата. Въпроса ми е какво се прави с един автомобил ако няма да се ползва по продължително време?Alles in Ordnung
Коментар
-
Re: Как се консервира автомобил?
Zaphod написа:Mitko написа:Приятели, виждате какво става с горивата. Въпроса ми е какво се прави с един автомобил ако няма да се ползва по продължително време?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Газификация е решението!И от време на време като те прихване - включваш на бензин за километър-два да си "начешеш крастата" и това е.минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар