Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за регулатора на налягане на горивото - Браво 1.6 16

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за регулатора на налягане на горивото - Браво 1.6 16

Здравейте . Може ли някой да ми каже защо регулатора на налягането на горивото (от дясната страна на рейката на инжекциона - застанал пред колата) не ми е като на другите?Всъщност това мойто не може и да бъде регулатор и къде да го търся?Благодаря
    Прикачени файлове

Re: Въпрос за регулатора на налягане на горивото - Браво 1.6

Колега какво ще рече като на другите?Това твойто си е точно регулатор на налягането на бензина и това че не е регулируем не го прави не такъв какъвто е.Ами търси го по-магазините,но ходи с твоя че май има на различно налягане та да не купиш различен от твоя.На следващя ти въпрос евентуално,не можеш да сложиш пърформанс бензинов регулируем регулатор,понеже той се монтира изцяло отстрани и връзките му с горивната рейка и към връщащото гориво е посредством маркучи.
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Благодаря колега.Имам предвид "като на другите" горната снимка където клапана работел двупосочно управлявайки се от налягането в рейката,моя има същата конструкция като винтил на гума т.е. работи само при завиване на манометър (иначе налягането отвътре на рейката го държи затворен)за измерване на налягането в рейката (което ще правя тази седмица защото ми се къса крачетата скобата която го държи).

Коментар

Working...
      X