Колеги я даите мение за стило 1.6 16В за мотора мнение не ми е нужно, по скоро за самата кола като окачване, изработка, хронични проблеми, знам че няма много Стило в форума но може да има някои запознат с модела.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Фиат Стило
Collapse
X
-
Само аз ли имам такова? Значи аз отговарям.Двигателя е 1,6, но нищо не съвпада с този от Враво/Брава. Може би само свещитеВероятно ще трябва да те разочаровам, но за моите 115 хил.км. на двигателя няма никакви забележки откъм държане . само профилактика и бензин. Разхода ми е приличен - градско между 7,5 и 9, извънградско трудно падам под 7 - май карам доста бързоПроблемни се оказват лула-бобините (4 броя), оригиналните са на Sagem, но като се сменят с Champion (~ 120 лева едната) проблема вече остава в забвение. Лично аз съм сменил на моята 1 - другите са оригиналните. Една е ремонтирана и засега работи.Окачването е стабилно - не тропа, но това си е до пътища (майко мила за родните) и начин на шофиране (майко мила за рацерите). Това което ми направи впечатление че вътрешните кори са гумирани и лесно се чупят . Не подлежи на ремонт - освен да се прихванат с някаква метална облицовка или дървена (търпи тунинг).Трудно се сменят крушките на левия фар - късата , халогена и габарита. Ставаш разноглед, а пръстите трябва да са ти катоо на татко Барба. Имам пращене в радиото, като от слаба антена, но проблема се появи след като претърпяхме една много неприятна злополука със семейството ми. Не съм го отстранил.Често дава грешка на Еърбега, причината е под или в кантара на пасажерската седалка.Всичко останало в модела е на 100% брилянтно. Поне за мен.Нека споделят и други.
Коментар
-
И аз имам Стило 1.6 16V наистина проблемите са в запалителните бобини, смених едната (120лв. Александър Ауто)Честа грешка в air bag на пасажерската седалка Проблеми с дроселовата клапа, които изчезнаха като ми смениха няква глупост на алтернатора. (явно от тоците е било).Иначе дизайна е...... ))
Коментар
-
Stilo написа:VESKO_SZ написа:А мотора 1.9 JTD kak e.?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ами тогава да вметна че при 4700 оборота е на 220 по скоростомер. Нормално по магистрала съм го карал около 180-190.Само отбелязвам че разлката в шума съм я забелязал. За бензиновото ми не мога да бъда обективен, защото преди година разпрах меката връзка отдолу от едно стърчащо желязо и шума основно идва оттам. Иначе модела е много тих.
Коментар
-
sevko4632 написа:Над 140 става леко нестабилно и има някакво скърцане във вътрешните кориFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар