Здравей те от около месец имам Fiat Marea и имам един много голям проблем.Колата неможе да откъсне.Двигателя е 2.4 TD 125 коня,а неможе да вдигне повече от 120-130км.Двигателя работи перфектно нито прекъсва нити нищо.До 100-120 се набира перфектно и после край.Смених и филтрите и оказа няква промяна,но много минимална.Другото което е че обортомера,километража и това за температурата също неработят и никаде неможаха в Плевен дами ги оправят.Километража погазва от 20км нагоре стига до 120км,но самата кола неможе повече.Когато пусна педала на газта стрелката пада на 0км.Имам един датчик под обортомера които свети(точно до лампата за акумолатора).Ако някои може да ми каже тоя датчик за какво е и дали от него неможе да върви. [/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОМОЩ-Проблем с Marea неможе да върви
Collapse
X
-
Явор Митев
Я пробвай на първо време елементарното - разкачи клемите на акумулатора и я остави така около половин-един час / гледай колата да е с отворена врата или без ключове на таблото, може да се заключи /....скачи после пак кабелите, като започнеш от минуса и виж каква ще е ситуацията...другото, което се сещам, без да съм сигурен...възможно е да има някакъв проблем и компа да я е включил на някакъв по-щадящ режим...на времето с Дачията, като и смениха си-ди-то, мина в подобен режим, лампата светна, след около час и нещо каране премина тотално в режим "сервиз" и докато не махнах си-ди-то, не реагираше по никакъв начин / техниците на Технополис бяха се из**ли на монтажа /
Коментар
-
sandi_70 написа:Забравих да кажа че я карах в BOSHH в Плевен,ама там ми казаха 4е двигателя е добре.(тогава не бях установил че колата не може да върви)тогава ми казаха че това дето свети струва 1000лв и аз го оставих.утре ще я карам пак,но на по добри специалисти.мерси много за инфо.fiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
sandi_70 написа:Там ще могат ли да ми направят компютърна диагностикаfiat coupe 1.8 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар