Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОМОЩ-Проблем с Marea неможе да върви

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПОМОЩ-Проблем с Marea неможе да върви

Здравей те от около месец имам Fiat Marea и имам един много голям проблем.Колата неможе да откъсне.Двигателя е 2.4 TD 125 коня,а неможе да вдигне повече от 120-130км.Двигателя работи перфектно нито прекъсва нити нищо.До 100-120 се набира перфектно и после край.Смених и филтрите и оказа няква промяна,но много минимална.Другото което е че обортомера,километража и това за температурата също неработят и никаде неможаха в Плевен дами ги оправят.Километража погазва от 20км нагоре стига до 120км,но самата кола неможе повече.Когато пусна педала на газта стрелката пада на 0км.Имам един датчик под обортомера които свети(точно до лампата за акумолатора).Ако някои може да ми каже тоя датчик за какво е и дали от него неможе да върви. [/b]
    Прикачени файлове
    Fiat Marea 2.4 TD

Ами това е лампата за грешка в компютъра и най-вероятно това е причината да не ти върви колата.Аз бих я погледнал на диагностика, защото може и да е по-сериозен проблема, който отчита компира.

Коментар

Веднага я закарай на компютърна диагностика!
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Забравих да кажа че я карах в BOSHH в Плевен,ама там ми казаха 4е двигателя е добре.(тогава не бях установил че колата не може да върви)тогава ми казаха че това дето свети струва 1000лв и аз го оставих.утре ще я карам пак,но на по добри специалисти.мерси много за инфо.
        Fiat Marea 2.4 TD

Коментар

Хм как пък го установиха ,че е точно 1000 лв.Ако е умната дюза на първи цилиндър може ,но пак не е 1000 лв.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

казаха ми че това е нещо като датчик,който отчита когато има някакъв проблем по двигателя и то било счупено.а аз си мисля 4е компютъра показва няква грешка,която те маи неса открили.
            Fiat Marea 2.4 TD

Коментар

Я пробвай на първо време елементарното - разкачи клемите на акумулатора и я остави така около половин-един час / гледай колата да е с отворена врата или без ключове на таблото, може да се заключи /....скачи после пак кабелите, като започнеш от минуса и виж каква ще е ситуацията...другото, което се сещам, без да съм сигурен...възможно е да има някакъв проблем и компа да я е включил на някакъв по-щадящ режим...на времето с Дачията, като и смениха си-ди-то, мина в подобен режим, лампата светна, след около час и нещо каране премина тотално в режим "сервиз" и докато не махнах си-ди-то, не реагираше по никакъв начин / техниците на Технополис бяха се из**ли на монтажа /

Коментар

снощи го зареждах и го бях махнал за около 5-6 часа,после обаче сложих първо"+",незнам дали ще има ефект,но ще пробвам.
                Fiat Marea 2.4 TD

Коментар

sandi_70 написа:
                  Забравих да кажа че я карах в BOSHH в Плевен,ама там ми казаха 4е двигателя е добре.(тогава не бях установил че колата не може да върви)тогава ми казаха че това дето свети струва 1000лв и аз го оставих.утре ще я карам пак,но на по добри специалисти.мерси много за инфо.
                  върви в БОГИ (срещу Лукойла на изхода за кат )има и стенд и разбира от италянци .
                  fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Там ще могат ли да ми направят компютърна диагностика
                    Fiat Marea 2.4 TD

Коментар

Ако искаш да си караш Автомобила бягай бързо в Ямбол.!при hit-ko

Коментар

sandi_70 написа:
                        Там ще могат ли да ми направят компютърна диагностика
                        могат шефчето емил е доста в час а колкото до поста на колегата със съвет към ямбол - да прав е но мисля че и тука може да го оправиш а на христо мога само да му свалям шапка - прай консулт и по телефона
                        fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Направо сам там тогава.незнам дали работят утре,ако работят още утре отивам.
                          Fiat Marea 2.4 TD

Коментар

sandi_70 написа:
                            Направо сам там тогава.незнам дали работят утре,ако работят още утре отивам.
                            понеделник
                            fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Working...
                            X