Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В колата смърди...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    В колата смърди...

    Здравейте!Имам един проблем в колата ми мареа тд100 мирише неприятно като пусна вентилатора.Мерише еднакво и при топло и при студено, какво ли не направих и все мирише.Смених радиаторчетро на парното - беше леко спукано и сълзеше но другата миризмаявно е притъпявала тази на антифриз.Поленовия филтър е нов не е от него.Всички в ъздухододи миришат еднакво затова чистих листата паднали при мотора,не е и от тях те миришат по друг начин.Обаче спира да мирише като пусна климатика само дето зимата на климатик немога да карам Ако някой има някаква идея моля да каже че ми писна да ми смърди.

    #2
    На какво мирише... На гориво, масло изгоряло или на нещо кофти(смрад) и неопределено за тебе? Направил си доста неща и щом си чистил въздуховодите. Мирише ли, като върти въздуха само вътре?То няма общо ама баща ми има климатик в къщи Panasonic инверторен, вече е поне на 5 години а как мирише, като работи на студено, не е истина. Нещо подобно на оцет. Много неприятно и оправия няма.
    Fiat Punto 1.7TD

    Коментар


      #3
      Миризмата идва от някакви гадни микроорганизми, които се въдят по въздуховодите на колите с климатици. Предполагам че се образува конденз лятно време там и затова така. Провери по щандовете с автокозметика за едни спрейове против тези гадини. Като съвета ми е да не пестиш материал и да пръскаш по много и навсякъде, докъдето можеш да се докопаш. По всички въздуховоди в купето.
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

      Коментар


        #4
        И при мене е също смърди яко особено като пусна парното на топло. Миризмата е свързана с климатика според мене.Оставих един компресор в къщи и вечерта се прибирам,а в коридора смърди като в колата. Пръсках с какво ли не по тръбите на колата,смених филтри а "проклятието" тегне.

        Коментар


          #5
          Мирише гадно, на нещо много гадно и за мене неопределеноНе е на масло, гориво или груг ,,познат

          Коментар

          Working...
          X