Здравейте колеги преди малко си карам даже малко по бързо от обикновенно на (4000 оборота) спирам на светофара светва зелено давам газ не тръгва понеже бях пуснал музиката и гледам колата изгаснала паля на газ върти върти изтропва и гасне пробвах втори път от зад ми теглеха няколко майни смених на бензин запали от раз и докато се изнеса на безопасно място в купето яко мирише на газ прясна неизгоряла спирам отварям отпред от зад мириша няма от никаде не издиша.Запалих смених на газ на свободна подавах газ пак миришех нищо. Въпроса ми е някой с идея защо изгасна и откаде се взе "аромата". Мерси предварително. П.С. Извинявам се мислех, че съм пуснал темата в Газови уредби
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгасна!
Collapse
X
-
Re: Изгасна!
KrAs написа:... в купето яко мирише на газ прясна неизгоряла спирам отварям отпред от зад мириша няма от никаде не издиша.Запалих смених на газ на свободна подавах газ пак миришех ...
-
Нем колега от мен си беше бях първа кола на светофара съмнява ме, че съм я задавил може да не е загряла добре и с това рязко подаване да е станало нещо. Иначе няма проблем днеска сутринта погледнах бутилката датчика за налягане си показваше колкото вчера минах 40 километра градско на газ тръгвам спирам без проблем надявам се да съм я задавил, но щом не го е повторила или замирисала пак добре е. Мерси много.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар