Искам да сваля фиатчето, че е много вирнато. Един пич ми предлага рязани пружини и се чудядали да ги взема щото се притеснявам, че с тия рязаните като се натоваря няколко души да не вземе да опира по гумите.Предлагат ми и спортни ама 200 лв, та не мога да реша какво да правя.Някой, ако е запознат с това ще са му много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предлагат ми рязани пружини(уно турбо)
Collapse
X
-
niki2572 написа:не пипай там където няма проблемще почнеш да приличаш на селяните дето махат здраво гърне да сложат ремус, или сини диоди в фароветеили грозни споилери или др селяниижега на буталата!!! Uno Turbo 1.4
Каде отиваш може би?
Коментар
-
чесно казано аз си взех по висок профил гуми да ми стане по висока колата защото закачах тук там по планинатадаже скоро видях че съм ударил и картераот начало като я взех и аз имах подобни мераци но не сме за ниски коли в тая скапана "дупкарница" БГгрозно но практично, но това си е моето мнение ти си имаш глава на раменетеkaram fiat 1992 tempra karburator
0889340995
Коментар
-
пружини
колата ми е с такива пружини и търса да ги смена с такива оригинални си на Фиат вече ми струва около 200 лв грубо от разни проблеми по дупките чукнат картер и всъщото време изгоряла 1/2 бобина около 120 лв счупена стойка за тампона на скоростите около 80 лв а и гледам да си взимам по високи гуми на 70 иначе за возене са идеални-устойчиви на завой и въобщее малко по твърдо вози но това е червени са по ниски поне с 4 см от оригиналните незнам каква марка са
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар