Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде в русе ще ми регулират фаровете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде в русе ще ми регулират фаровете

Искам да си кача малко фаровете защото бият много долу, но са електрически и не могат по-вече от копчето дайте съвет.Двете теми са сляти в една.Модераторски екип на fiat-bg.org
    FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Re: Как да си регулирам фаровете

tampico написа:
    Искам да си кача малко фаровете защото бият много долу, но са електрически и не могат по-вече от копчето дайте съвет.
    Иди в някой център на СБА, там ще ти ги настроят.
    Bravo HGT 2001

Коментар

в русе немогат ходих и на други сержизи ходих и немога или не искат незнам и затова искам сам или ми кажи някой сервиз
      FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

Четвъртата тема (ВАЖНА) отговаря на товоя въпрос. Защо не погледна преди да пускаш нова?
        Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

къде в русе ще ми регулират фаровете

имам метан в колата и подложки отзад и сега задницата ми е надигната и ми светят много долу фаровете но са ел. и незнам да ли могат да се настроят и каде да ми ги настроят в русе
          FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

приятелю, колко ли още теми ще пуснеш с едно и също съдържание, преди да вземеш 1/4 шестограм, и да си ги вдигнеш точно с 1 оборот развъртане??? поне сподели каква е колата за да ти дадем точни инструкции къде да пипаш, и да спестиш иначе не-голямата сума от 15-20 лв.

Коментар

колата брава 1.6 98-99г и е с ел.фарове
              FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

Иди в сервиза на Мотоексперт накрая на града във сградата на бившата Мототехника ( дет продават гуми Фулда ) Като идваш от града правиш почти пълен оборот по кръговото и малко преди да влезеш по Липник има отбивчица на дяснооооо. Е те там ша ти ги настрояттттт маи земаха по 3лв на фар!

Коментар

Аз мойте дето не са ел. ги настройвах с шестограма след като ми ги махаха за да ми оправят климатика, а като стигне до край врътката за шестограм дето е в отворите за горе-долу и ляво-дясно, допълнително могат да се разхлабят и болтовете дето ги държат самите фарове. - Срещу стената на гаража или на друго равно място - трябва да се получи нещо такова от светлинните фокуси на самия лъч: ( (___/___) (___/ ___) )
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                  X