Здр. на всички от 3 седмици съм собственина на Brava и на таблото ми свети някаква лампа http://store1.data.bg/karnozavur/%d1...c%ea%e0733.jpg та въпроса ми е за какво точно е тази лампа? и дали е проблем че карам без да правя нищо по въпроса? (свети и при запален двигател и не гадне)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светеща лампа!
Collapse
X
-
За въздушната възглавница е тази лампа.Няма да е лошо да отидеш на диагностика да изчистят грешката,ако е такава причината да свети.Другата,много вероятна,причина за да ти свети тази лампа.Случайно да ти се губи от антифриза,или да ти се потят стъклата.Та причината е,че се пробива радиаторчето за отоплението в купето,а това радиаторче е точно над централата за управление на възглавницата и антифриза я прецаква тази централа.п.п.Това което е казал колегата,докато съм писал аз,че няма да ти задейства възглавницата не е на 100% сигурно,може и да си задейства нормално.Лошото е ако ти задейства без причина.Поради това отиди на една диагностика,както съм препоръчал.
Коментар
-
raptor1987 написа:а каде мога да ида на диагностика (от София съм)
Коментар
-
!!!
peho написа:За въздушната възглавница е тази лампа.Няма да е лошо да отидеш на диагностика да изчистят грешката,ако е такава причината да свети.Другата,много вероятна,причина за да ти свети тази лампа.Случайно да ти се губи от антифриза,или да ти се потят стъклата.Та причината е,че се пробива радиаторчето за отоплението в купето,а това радиаторче е точно над централата за управление на възглавницата и антифриза я прецаква тази централа.п.п.Това което е казал колегата,докато съм писал аз,че няма да ти задейства възглавницата не е на 100% сигурно,може и да си задейства нормално.Лошото е ако ти задейства без причина.Поради това отиди на една диагностика,както съм препоръчал.
Коментар
-
Първо провери дали наистина имаш Airbag - виж на волана дали пише, че има. Някой може да ми се смее ама моята Брава няма нито един Airbag (разглобявал съм и волана, няма наистина, няма и надписи никъде, нито кабели за това), но въпреки това тази лампа свети и при мен и като чукна таблото и угасва. Според мен е някакъв контакт някъде по пистите на таблото и взима ток от друга лампа и за това свети - като го разглобя ще видя.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар